Angry Birds Movie 2'den Son Fragman Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Angry Birds Movie 2'den Son Fragman Geldi

Angry Birds Movie 2\'den Son Fragman Geldi

Telefonlarda kuş atıp domuzların bir takım yapılarını başlarına yıktığımız oyun Angry Birds, yeniden beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. Filmle ilgili yayınlanan son fragmanda domuzları ve kuşları, yeni bir tehdite karşı hazırlanırken görüyoruz.

21.06.2019 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sony Pictures ve Rovio, The Angry Birds Movie'nin devam filminden son fragmanı yayınladı. Animasyon filmde, domuzlar ve kuşlar, yeni bir tehdite karşı birleşecek. Aynı adayı paylaşan bu iki hayvan grubu, dışarıdan gelen ve adadaki yaşamı yok etmeyi amaçlayan Zeta'ya karşı mücadele edecek.

Fragmanda, ekibin Zeta ile mücadele için yaptıkları plana ve birbirleriyle çalışmaya çalışma süreçlerine tanık oluyoruz. Ayrıca yeni bir karakter olarak Chuck'ın kız kardeşi Silver da seriye dahil oluyor. Jason Sudeikis'in seslendirdiği Red'in başına bela olan karakteri Rachel Bloom seslendiriyor.

Angry Birds Movie 2'den Son Fragman Geldi

Fragmanda ayrıca domuzların laboratuvarına kabul edilen ve çalışmalarını inceleyen kuşları, deney sonucu tamamen görünmez olan bir domuzu, garip bir dev kuş kamuflajı giyen ekibi görüyoruz.

Filmin kadrosunda Bill Hader, Pete Davidson, Awkwafina, Tiffany Haddish, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny McBride, Peter Dinklage, Zach Woods, Dove Cameron, Lil Rel Howery, Beck Bennett, Nicki Minaj ve Brooklynn Prince bulunuyor. The Angry Birds Movie 2, 16 Ağustos'ta sinemalarda olacak.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Angry Birds Movie 2'den Son Fragman Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement