Ankara'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı

Ankara'da kamyon şoförü ile bir otomobil sürücüsü trafikte adeta terör estirdi. Aracından inen kamyon şoförü, bıçakla diğer sürücüye saldırdı. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

23.02.2019 11:54  Güncelleme: 12:47

Ankara'da, bir otomobil sürücüsü ile kamyon sürücüsü, yolda seyir halindeyken birbirleriyle tartıştı. Kamyon sürücüsü, seyir halindeyken otomobil sürücüsünün üzerine direksiyon kırdı, ikisi de araçlarını durdurduklarında ise kamyon sürücüsü diğer sürücüye bıçak çekti.

O anlar arkalarından gelen bir otomobilden saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Ankara'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı

ÜZERİNE DİREKSİYON KIRDI

Olay, Ayaş Yolu Organize Sanayi Bölgesi istikametinde meydana geldi. Otomobil sürücüsü ile kamyon sürücüsü yolda seyir halindeyken yol verme nedeniyle tartıştı. Kamyon sürücüsü yan şeritte seyreden otomobil sürücüsünün üzerine direksiyon kırdı. Otomobil sürücüsü şerit değiştirerek olası bir kazadan kurtuldu. Bir süre sonra iki sürücü araçlarını durdurdu.

Ankara'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı

BIÇAKLA SALDIRDI

Kamyon sürücüsü, aracından inip koşarak otomobilin yanına geldi. Kamyon sürücüsü, elinde tuttuğu bıçağı otomobildeki sürücüye doğru salladı.Otomobil sürücüsünün bu sırada aracın içinde kendini yana attığı görüldü. Bir süre sonra aracına dönen kamyon sürücüsünün yanına bu sefer otomobildeki kişiler geldi. Kamyondaki sürücü ile otomobilden inip gelenler arasında burada da tartışma yaşandı.

O anlar arkalarından gelen bir otomobildeki vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ankara\'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da İki Şoförün Kavgası Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Zaaf: karşıdakini silahsız görmüştür, kendini birşey sanıyo. 4 0 Yanıtla
  • HaLiL...: 00:44 sny de Jandarma Geciyor Selam veriyor :D 4 0 Yanıtla
  • TTK: Üzerine kırma ne yahu? otomobil hiç hakkı olmadığı hatta felakete sebep olacak şekilde sağ şeritten geçmeye çalışıyor ki ankarada bu olağanmış gibi, kamyon şeridi kapatıyor. Görüntüde kesilme var muhtemelen araç yandan geçerken bir sürtüşme daha oldu. 1 0 Yanıtla
  • Trafik polisi: Peki bu otomobilciler niye büyük arabaya direksiyon kırıyor onu demiyonuz 0 0 Yanıtla

Advertisement