Ankara'nın Turizm Dergisi Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın Turizm Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Ankara\'nın Turizm Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Ankara merkezli derginin imtiyaz sahibi ve genel yayın koordinatörü sektörün yakından tanıdığı deneyimli bir isim, Derya Duysak.

28.03.2013 08:47  Güncelleme: 13:59

Duysak 30 yıldır medyadaki görevini son 8 yıldır turizm sektöründe de devam ettiriyor. Dergi ile aynı adı taşıyan turizm haber portalı da 4 yıldır yayın hayatını sürdürüyor.

Dergide, turizm profesyonellerinin ilgi alanını oluşturan, yatırımlar, ele alınıyor, sektörle ilgili araştırma, inceleme ve son eğilimlere de yer veriliyor. Her sayısında araştırma, inceleme, röportajlar ve dosya konuları yer alacak olan Turizmde Son Nokta dergisinin ilk sayısında Türkiye'den ve dünyadan haberlerin yanı sıra; sektörün başkanları, vip konuk , oteller, dünyadan mekanlar, işin dışında, kültür sanat, gurme, skal Türkiye ve spa & wellness gibi konulara

yer veriliyor.

Turizmde Son Nokta Dergisi'nin hedef kitlesini turizm yatırımcıları, otel işletmecileri ve yöneticileri, tur operatörleri, acenteler, danışmanlar, inşaat firmaları, siyaset ve iş dünyası ile turizmle ilgili kamu kurum ve kuruluşları oluşturuyor. Grafik ve tasarımı İstanbul'da tasarımcı Neşe Gökçe tarafından yapılan dergi, Ankara'da Korza basım tarafından basıldı. Türkiye genelinde dağılımı abonelik ve dağıtım ile sağlanacak Turizmde Son Nokta dergisi 2 ayda bir İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara'nın Turizm Dergisi Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement