Anneler Günü'nü Bahar Koşusu'nda Kutladı - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü'nü Bahar Koşusu'nda Kutladı

Anneler Günü\'nü Bahar Koşusu\'nda Kutladı

Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen ‘Tuzla Bahar Koşusu’ renkli görüntülerine sahne olurken, yarışmaya katılan 64 yaşındaki Nesime Ercan’ın oğlu, bitiş çizgisinde annesinin Anneler Günü’nü kutladı.

10.05.2015 12:58

Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen 'Tuzla Bahar Koşusu' renkli görüntülerine sahne olurken, yarışmaya katılan 64 yaşındaki Nesime Ercan'ın oğlu, bitiş çizgisinde annesinin Anneler Günü'nü kutladı.

Tuzla Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı anısına 'Tuzla Bahar Koşusu' gerçekleştirildi. Tuzla Sahili'nde gerçekleştirilen koşuya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın yanı sıra vatandaşlar ve profesyonel atlet katıldı. Koşunun halk ayağında 3 kilometrelik parkurda vatandaşlar ter dökerken, yerli ve yabancı birçok atlette 10 kilometrelik koşuda efor sarf etti. Yarışmacıların koşusu esnasında bir sokak köpeğinin de yarışmacılara eşlik etmesi ise dikkat çekti.

Eşofmanlarını giyip vatandaşlarla birlikte yarışmanın halk koşusu ayağına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaklaşık 1 buçuk 2 kilometrelik bir yol koştuğunu ifade ederek, "Zaman zaman futbol oynuyoruz, voleybol oynuyoruz kendi çapımızda spor yapmaya çalışıyoruz. Performansımız yeterli olmasa da uyum sağlamaya çalışıyoruz. Emeği geçen ve katılan sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılında çok güzel etkinlikler yaptık. Bugün Anneler Günü ve bu koşuyla beraber organizasyonlara farklı bir renk katıldı. Hem yurtiçinden hem de yurtdışından gelen yarışmacılarla, bu 100'üncü yıl etkinlikleri münasebetiyle yapılması çok daha büyük bir anlam kazandırdı. Bundan sonra yapacaklarımızla beraber Tuzla'mızı daha fazla tanıtabilmek ve daha fazla spora ve sporcuya kıymet verebilmek için gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

ANNELER GÜNÜ'NÜ BİTİŞ ÇİZGİSİNDE KUTLADI

Yarışmaya çocukları ile birlikte katılıp 10 kilometre yol koşan 64 yaşındaki Nesime Ercan'a ise oğlu Kenan Ercan bitiş çizgisinde ellerinde çiçekle karşılayıp 'Anneler Günü' sürprizi yaptı. Anne Ercan, oğlunun yaptığı sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Çok sevinçliyim, çok mutluyum herkesin 'Anneler Günü' kutlu olsun. 10 kilometrede yarıştım ve tamamladım. Antremansızdım ve ilk defa koştum" dedi.

Annesine 'Anneler Günü' hediyesi veren Kenan Ercan ise yarışmanın çok güzel geçtiğini belirterek, "Güzel bir yarıştı havada çok güzel. Annemize bugünde hediye anlamında bir yarış hediye ettik. Kendisi de aslım hastası olmasına rağmen yarışı sağlıklı bir şekilde bitirdi" diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ

Yarışmaların sonunda Erkekler Genel Kategorisi'nde profesyonel koşuda yabancı uyruklu Yohannıs Bekele Jıda, 29 dakika 14 saniye 84 salise ile birinci olurken, 29 dakika 20 saniye 78 salise ile Fetene Alemu Regasa ikinci ve Sultı Gure Xınbre ise 30 dakika 09 saniye 5 salise ile üçüncü oldu.

Bayanlar Genel Kategorisi'nde ise 35 dakika 12 saniye 40 salise ile Özlem Kaya birinci, 36 dakika 20 saniye 82 salise ile Tuğba Güvenç ikinci ve 37 dakika 57 saniye 63 saliselik derece ile üçüncü olan Suetlana Shepelava ödüllerini Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anneler Günü'nü Bahar Koşusu'nda Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement