Antalya Buse'den Yürek Burkan Paylaşım - Son Dakika
Güncel

Antalya Buse'den Yürek Burkan Paylaşım

Kemer'de 7 gün önce meydana gelen hortum felaketinde annesiyle birlikte bulunduğu otomobilin sürüklendiği Ağva deresi'nde kaybolan Kader Buse Acar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı yürek burktu.

30.01.2019 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer'de 7 gün önce meydana gelen hortum felaketinde annesiyle birlikte bulunduğu otomobilin sürüklendiği Ağva deresi'nde kaybolan Kader Buse Acar'ın sosyal medya hesabından paylaştığı yazı yürek burktu. Acar'ın 'Sessizce gidiyorum şimdi sessiz ve kimliksiz' başlıklı paylaşımında 'Bir gök gürlese bari diyorum, bir sağanak patlasa bitse bu kirli ve yapışkan sessizlik. Hiç gitmesem oysa ne kadar sakin sokaklar, kent ve yeryüzü. İpince bir su gibi sızıyorum gecenin tenha göğüne. Sessizce çekip gidiyorum şimdi, sessiz ve kimliksiz. Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün ifadeleri dikkati çekti.

BAŞBUĞ İMZALI KİTABINI VERMİŞ

Kader Buse Acar'ın, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un bir konferansına katıldığı ve kendi adına kitabını imzalattığı ortaya çıktı. Başbuğ'un, '20. Yüzyılın En Büyük Lideri Atatürk' adlı kitabına, 'Kader Buse Acar'a sevgilerimle' diye yazıp imzaladığı görüldü.

KEPÇELİ ARAMA

Diğer yandan Devlet Su İşleri'ne ait bir kepçe, Ağva Deresi'nin denizle birleştiği noktada kumu kazıp arama çalışmalarına destek verdi. Dereyi boydan 7 gündür tarayan ekipler, taşınan alüvyonlarla birlikte Buse Acar'ın derenin denizle birleştiği noktada olma ihtimalini değerlendiriyor.

Antalya Buse\'den Yürek Burkan Paylaşım
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Buse'den Yürek Burkan Paylaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement