Antalya'da 4 Hint Düğünü Yapılacak - Arşiv - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 4 Hint Düğünü Yapılacak - Arşiv

Antalya'da 4 Hint düğünü yapılacak*- ANTALYA'da, 11 günde yapılacak 4 Hint düğünü için 100 Tır dolusu dekor, sahne, ses ışık ve görüntü sistemi kullanılacak.

24.04.2019 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 4 Hint düğünü yapılacak

*- ANTALYA'da, 11 günde yapılacak 4 Hint düğünü için 100 Tır dolusu dekor, sahne, ses ışık ve görüntü sistemi kullanılacak.

Hint grup pazarında faaliyet gösteren Inventum Global'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi ve Kemer ilçesindeki otellerde 4 büyük düğün organizasyonu gerçekleştirilecek. Düğün sahiplerince, isim bilgileri ve düğün bütçelerinin açıklanmasının istenmediği düğünler için davetliler, hazırlanan birbirinden etkileyici görsel şovlarla büyüleyici bir ambiyansta eğlenecek.

Düğünlerin uçak, otel, transferler, ağırlama, özel geceler de dahil olmak üzere tüm koordinasyonunu gerçekleştiren Inventum Global, dört organizasyonda tedarikçileriyle yaklaşık 1000 kişilik ekiple hizmet verecek. Her etkinlik için daha önce görülmemiş konseptler kullanılacak. Düğün organizasyonları için, 100 Tır dekor, sahne, ses, ışık ve görüntü sistemi kullanılacak.

Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan ve tamamen gizlilik içerisinde sürdürülen düğünler için Türkiye, Hindistan ve Dubai'den profesyonel çekim ve prodüksiyon ekipleri, teknik ekipler, aşçılar, servis ekipleri ve dekor ekipleri çalışıyor. On binlerce çiçekle dizayn edilen mekanlardaki düğünlerde günün farklı saatlerinde, şovlar, ses ışık gösterileri, seremoniler ve törenler konuklara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Inventum Global kurucu ortağı Bünyat Özpak, Hint pazarında aralıksız devam eden pazarlama faaliyetlerinin sonuçlarını almaya başladıklarını söyledi. Üst üste, 11 günde 4 düğün organizasyonu gerçekleştireceklerine dikkati çeken Özpak, "Yüksek bütçeli bu dört düğün sonrasında diyebilirim ki, artık Türkiye Hint düğün pazarında çok daha iyi bir noktadadır. Yakın bir gelecekte Türkiye, Hint düğün pazarında en çok tercih edilen destinasyonlar arasında en üst sırada olacaktır. Biz buna inanıyoruz" dedi.

Antalya\'da 4 Hint Düğünü Yapılacak - Arşiv
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 4 Hint Düğünü Yapılacak - Arşiv - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement