Denizde boğulan ağabeyini alnından öptükten sonra ceset torbasına kendi elleriyle koydu - Son Dakika
3.Sayfa

Denizde boğulan ağabeyini alnından öptükten sonra ceset torbasına kendi elleriyle koydu

Antalya'da yürek yakan bir boğulma vakası yaşandı. Emekli Almanca öğretmeni Ali Rıza Çetinkaya serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi. Teşhis için gelen Ahmet Çetinkaya ise ağabeyinin cansız bedenini alnından öptükten sonra ceset torbasına koydu. Çetinkaya'nın cansız bedeni, cenaze aracına alınarak Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

08.08.2022 12:14  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serinlemek için denize giren Ali Rıza Çetinkaya'nın geri dönmediğini görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye deniz polisi sevk edildi. Sahilden 1.5 mil açıkta arama yapan ekipler, Ali Rıza Çetinkaya'nın su yüzeyinde hareketsiz yattığını fark etti. Bota alınarak, Kaleiçi Yat Limanı'nda bulunan Deniz Şube Müdürlüğüne getirilen Ali Rıza Çetinkaya'nın, yaşamını yitirdiği belirlendi.

Denizde boğulan kardeşe en acı veda: Alnından öpüp, ceset torbasına koydular

SON KEZ ÖPTÜ

Teşhis için gelen Ahmet Çetinkaya, polis inceleme yaptığı sırada ağabeyi Ali Rıza Çetinkaya'yı alnından öptü. Emekli Almanca öğretmeni Ali Rıza Çetinkaya'nın iki çocuğunun bulunduğu belirtildi. İncelemenin ardından Çetinkaya'nın cansız bedeni, cenaze aracına alınarak Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Denizde boğulan ağabeyini alnından öptükten sonra ceset torbasına kendi elleriyle koydu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizde boğulan ağabeyini alnından öptükten sonra ceset torbasına kendi elleriyle koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement