Antalya'da servis otobüsü Rus turisti çarptı, hayatını kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Antalya'da servis otobüsü Rus turisti çarptı, hayatını kaybetti

Antalya\'da servis otobüsü Rus turisti çarptı, hayatını kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde bir servis otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Rus turist Mikhail Leontev'e çarptı. Sağlık ekipleri, turistin hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü gözaltına alındı. Turistin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve daha sonra ülkesine gönderildi. Turistin eşi ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

09.06.2023 15:56

Antalya'nın Serik ilçesinde servis otobüsünün çarptığı Rus turist yaşamını yitirdi.

Boğazkent Mahallesi Karmel mevkisinde sürücüsü henüz öğrenilemeyen 07 C 82167 plakalı otobüs, yolun karşısına geçmeye çalışan Rus vatandaşı Mikhail Leontev'e (40) çarptı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekibi, Rus turistin hayatını kaybettiğini belirledi.

Bölgedeki bir otelde çalışan işçileri taşıdığı öğrenilen servis otobüsünün sürücüsü ise kaza yerine gelerek inceleme yapan polis ekibince gözaltına alındı.

Serik Devlet Hastanesi morguna götürülen Leontev'un cenazesi, cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Otopsi işlemlerinin ardından eşine teslim edilen Leontev'un cenazesi özel bir şirket aracılığıyla ülkesine gönderildi. Bu sırada Rus turistin eşi ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Antalya'da servis otobüsü Rus turisti çarptı, hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement