Apple, Apple Watch İçin Yeni Kayışlarını Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Apple Watch İçin Yeni Kayışlarını Tanıttı

Apple, Apple Watch İçin Yeni Kayışlarını Tanıttı

Apple, geçen ay yaptığı Let US Loop You İn etkinliğinde bir takım cihazlarını tanıtmış ve ayrıca Apple Watch için de yeni kayışlarını tanıtmıştı.

20.04.2016 15:13

Apple, geçen ay yaptığı Let US Loop You İn etkinliğinde bir takım cihazlarını tanıtmış ve ayrıca Apple Watch için de yeni kayışlarını tanıtmıştı. Bu tanıtımdan hemen sonra beklenmeyen bir şey karşımıza çıktı ve Apple bu koleksiyona yepyeni kayışlar ekledi.

Etkinlikte tanıttığı kayışlar 7 farklı çeşitte ve ayrıca naylon yapısındaydı. Bu sefer ise işbirliğine gittiği Hermes kayışlarının çeşitliliğini arttırdı. Daha lüks ve daha elegant kesimi hedefleyen bu kayışlar ile birlikte Apple Watch, göz dolduracak gibi görünüyor. Hermes, ünlü bir Fransız firması ve bu konudaki kalitesiyle de adından söz ettiriyor.

Fakat daha önemlisi olan bu kayışlar, etkinlikte tanıtılan kayışlara göre tahmin edebileceğiniz üzere daha pahalı olacak. Peki fiyatlar neler ?

Hermes Tek Tur Kayışları, 38 mm-42 mm olmak üzere iki farklı ebatta kullanıcılara sunulacak. Kayışların fiyatları, Tek Tur ve Çift Tur kayış olmalarına göre farklılık gösterecek.

Hermes Tek Tur Kayışları 38-42 mm ebatında safir mavisi, geyik kahverengisi, yangın turuncusu ve siyah olarak 340 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Çift Tur Kayışları almak isteyenler ise 490 doları gözden çıkarmak zorundalar. Yani fiyatlar Apple Watch fiyatlarından bile pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Zaten yukarıda belirttiğimiz üzere daha çok zengin kesime hitap ediyor bu kayışlar. Ubergizmo'da yer alan habere göre bu kayışları Apple'ın internet sitesinden alabileceğiz.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Apple, Apple Watch İçin Yeni Kayışlarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement