Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu

Apple\'dan Yeni Etkinlik Duyurusu

Apple "Özel Etkinlik" duyurusu ile teknolojiseverlerin odağını kendisine çevirdi Apple geçtiğimiz günler yeni MacBook Pro modelini tanıtarak yeniliklere devam ettiğini teknoloji dünyasına aktarmıştı. Şimdi ise bir duyu daha geldi. 02 Aralık 2019 tarihinde "Apple Özel Etkiliği" duyurusu yapıldı ve tüm gözler yeniden Apple'a çevrildi. Etkinliğin detaylarına gelecek olursak.

19.11.2019 10:45

Apple "Özel Etkinlik" duyurusu ile teknolojiseverlerin odağını kendisine çevirdi

Apple geçtiğimiz günler yeni MacBook Pro modelini tanıtarak yeniliklere devam ettiğini teknoloji dünyasına aktarmıştı. Şimdi ise bir duyu daha geldi.

Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu

02 Aralık 2019 tarihinde "Apple Özel Etkiliği" duyurusu yapıldı ve tüm gözler yeniden Apple'a çevrildi.

Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu

Etkinliğin detaylarına gelecek olursak. New York'ta düzenlenecek olan etkinliğin ilk defa Apple'ın kendisi tarafından düzenlenecek olan bir etkinlik olduğu dikkat çekiyor.

Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu

Etkinlikte yeni bir ürün duyurusunun yapılması beklenmezken, Apple'ın bu etkinliği canlı yayın ile teknolojiseverlere ulaştırıp ulaştırmayacağı henüz netlik kazanmadı. Apple, henüz kendi sitesinde bu konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuş değil. Etkinliğin 02 Aralık 2019 tarihinde Türkiye saati ile gece 00.00'da başlaması bekleniyor.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Apple'dan Yeni Etkinlik Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement