Araf Zamanı Dizisi 17. Bölüm Fragmanı - Son Dakika
Güncel

Araf Zamanı Dizisi 17. Bölüm Fragmanı

Araf Zamanı Dizisi 17. Bölüm Fragmanı

Ali, Veysel Altay’ı korumaya çalışırken vurulmuştur. İyileşene kadar malikanede misafir edilir. Ahu Ali’yle yakından ilgilenmektedir. Araf Zamanı izle.

04.05.2012 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali, Veysel Altay’ı korumaya çalışırken vurulmuştur. İyileşene kadar malikanede misafir edilir. Ahu Ali’yle yakından ilgilenmektedir. Ali’yi muayene etmek için malikaneye gelen Nazlı, Ahu’nun bu ilgisinden rahatsız olur. Ali de Nazlı’nın Serkanla nişanlanmasını hala içine sindiremiyordur. Öte yandan Serkan Nazlı’ya destek olarak annesinin acısını hafifletmeye çalışmaktadır. Barış Mine’nin yazdığı kitabı Ali’ye verir. Ali kitabı bastırmaya karar verir. Veysel Gülşen’in hamile olmadığını öğrenir. Serkan nişan yüzüğünü Nazlı’nın parmağına tekrar takar. Ali de Sare’nin ona olan ilgisine karşılık vermeye başlamıştır. Veysel’in Altay Holding’e yeni bir başkan vekili tayin etme kararı ise herkesin tepkisine neden olacaktır.

Yeni bölümü ile 8 Mayıs 2012 Salı günü Fox ekranlarında. Araf Zamanı dizisinin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Yönetmen:

Senaryo:

Oyuncular: Burak Sergen, Hakan Ural, Sermin Hürmeriç, Selin Ortaçlı, Saruhan Hünel

Filmin Türü: Dizi, Polisiye

Orijinal Adı: Araf Zamanı

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Araf Zamanı Dizisi 17. Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement