Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli\'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli sevgilisi Bige Önal ile tatil yapıyor. İki sevgilinin denizin içindeki romantik anları kameralara takılırken, Bige Önal'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Bige Önal Kimdir?

03.08.2018 14:24  Güncelleme: 14:34

dizisinin sevilen oyuncusu , sevgilisi Bige Önal ile kiraladıkları tekne ile Göcek'te tatil yaparken kameralara yansıdı. Çift, mutlu aşk tatillerine devam ederken, Bige Önal'ın biyografisi merak konusu oldu. Peki, Bige Önal kimdir, kaç yaşındadır?

GALATASARAYLI ESKİ FUTBOLCU ERHAN ÖNAL'IN KIZI

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St. Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul

Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. 28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1'de başlayan "Elde Var Hayat" adlı dizide Bige Önal, Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demirer oynarken diğer rollerde ise , Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Hande Subaşı gibi oyuncular oynamıştır.

Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir?

2014 yılında başrolünde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe (Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

İşte, Bige Önal'ın Yer Aldığı Yapımlar:

2015 - Maral:En Güzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)

2014 - Benim Adım Gültepe (Nazlı) (TV Dizisi)

2013 - Muhteşem Yüzyıl (Rita) (TV Dizisi)

2011 - Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)

2010 - Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)

2007 - Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)

EVLİLİK YOK, İLİŞKİYE DEVAM

Evlilik sorularına yanıt veren Aras Bulut İynemli, " İlişkimiz çok güzel gidiyor. Henüz evlilik kararı almadık. Böyle mutluyuz" dedi.

Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir?
Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir?

Son Dakika Magazin Aras Bulut İynemli'nin Sevgilisi Bige Önal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement