Aret Vartanyan'ın Kadınlara Yönelik Televizyon Programı Başladı - Son Dakika
Güncel

Aret Vartanyan'ın Kadınlara Yönelik Televizyon Programı Başladı

Canlı yayında karşılıklı kadınların sorularına cevap ve sorunlarına çözüm olmaya çalışacak olan Aret Vartanyan konuyla ilgili şu sözleri dile getirdi:

22.06.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitapları ve Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Akademisi ile milyonlarca insana ulaşan Aret Vartanyan, dünyada 105 ülkede, 150 milyondan fazla haneye 11 dilde yayın yapan Lifetime'da Türk izleyicileriyle buluşuyor.

"Her Şey Güzel Olacak" adıyla yayınlanacak program ile sadece ekranlarda değil, gerçekleştireceği sosyal kampanya ve etkinlikler ile Türkiye'nin dört bir yanında kadınların hayatında değer yaratmayı hedefliyoruz. Hafta içi her gün canlı yayında izleyicileriyle buluşacağız. Yaşama dair her şey, temel yaklaşımlarla, canlı telefon bağlantıları ve gerçek insan hikayeleriyle paylaşacağız. Aşk'tan kariyere, özgüvenden hayalleri gerçek kılmaya, felsefeden psikolojiye geniş bir yelpazeye yayılan içeriklerde ve sokağa yayılacak olan sosyal projelerde Türkiye'nin en geniş platformu olan "Yaşam Atölyesi" ile de entegrasyon sağlayacak."

Aret Vartanyan&Yaşam Atölyesi

Aret Vartanyan, ilk kitabını 2008 yılında yayımlandı ve 5 yılda 257 bin katılımcısı ve 1.2 milyon üyesiyle Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi olan Yaşam Atölyesi'ni kurdu.

Yaşam Atölyesi, 2008'de kurulduktan sonra Levent Loft, Kıbrıs ve Acarkent atölyeleriyle kısa sürede yüzbinlerce insana ulaştı. 2013 yılında tescillenerek Türkiye'nin ilk ve tek Kişisel Dönüşüm Akademisi'ne dönüşen Yaşam Atölyesi, AVCT markası altında kurulan ayrı bir yapıyla Türkiye'nin önde gelen kurum ve markalarına kurumsal eğitimler sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aret Vartanyan'ın Kadınlara Yönelik Televizyon Programı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement