Arsa Yüzünden Tartıştığı Komşusunu Tüfekle Vurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Arsa Yüzünden Tartıştığı Komşusunu Tüfekle Vurdu

Arsa yüzünden tartıştığı komşusunu tüfekle vurdu Olaydan sonra evlerinin damına kendini kilitleyen zanlı, tüfekle sağa sola rastgele ateş ettiOSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde aralarında arsa yüzünden husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada Turgut B. Komşusu Erdal K.

30.12.2018 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsa yüzünden tartıştığı komşusunu tüfekle vurdu

Olaydan sonra evlerinin damına kendini kilitleyen zanlı, tüfekle sağa sola rastgele ateş etti

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde aralarında arsa yüzünden husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada Turgut B. Komşusu Erdal K.'yı tüfekle vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay Şehit Mustafa Yağız Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında evlerinin yanındaki bir arsadan dolayı husumet bulunan ve sık sık kavga eden Turgut B. ile Erdal K. yine arsa yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Turgut B. evde bulunan tüfekle komşusu Erdal K.yı vurdu. Olayın ardından tüfekle evinin damına çıkan ve kapıyı kilitleyen Turgut B. rastgele sağa sola ateş etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olayda bacağından vurularak yaralanan Erdal K. ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Evlerinin damına kendini kilitleyen ve tüfekle sağa sola rastgele ateş eden Turgut B. ise polislerce güçlükle sakinleştirilerek gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Arsa Yüzünden Tartıştığı Komşusunu Tüfekle Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Arsa Yüzünden Tartıştığı Komşusunu Tüfekle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement