Arsene Wenger, Jason Denayer İçin Girişimde Bulundu - Son Dakika
Spor

Arsene Wenger, Jason Denayer İçin Girişimde Bulundu

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Manchester City'li Jason Denayer için transfer girişiminde bulundu.

19.07.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunu güçlendirmeyi planlayan ve son olarak Napoli'nin Arjantinli forveti Gonzalo Higuain'i gündemine alan Arsenal için sürpriz transfer iddiası gündeme geldi.

DENAYER'E TALİH KUŞU

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in Borussia Dortmund'dan Matthias Ginter ve geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Manchester Cityli Jason Denayer için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

BÜTÇE 12 MİLYON POUND

Savunma bölgesinde çok yönlü bir oyuncuya ihtiyaç duyan Wenger'in Denayer ve Ginter ikilisinden birini kadroya katmak istediği, Fransız teknik adamın bu transfer için maksimum 10 ile 12 milyon pound arası bir bedel belirlediği ifade edildi.

Arsene Wenger'in hem Ginter hem de Denayer'in gelişimini uzun zamandır takip ettiği de haberde yer alan diğer bilgiler arasında.

GENÇLERİN PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Matthias Ginter, geçtiğimiz sezon 40 maçta forma giydiği Borussia Dortmund'da 4 gol atıp 10 asist yaptı. Jason Denayer ise Galatasaray'da geçen sezon 28 maç oynadı ve 3 asist yaptı.

Arsene Wenger, Jason Denayer İçin Girişimde Bulundu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arsene Wenger, Jason Denayer İçin Girişimde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement