Aşk Üçgeninin Sonu Ne Olacak - Son Dakika
Güncel

Aşk Üçgeninin Sonu Ne Olacak

Chicago polis memuru Abby Kowalski'nin maceralarını severek izlediğiniz Against The Wall, heyecanlı sezon finali ile 27 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00'de başlayacak.

26.07.2012 12:01  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok dalda Emmy ödülüne aday olmuş "Saving Grace" dizisinin yazarı Annie Brunner'ın yepyeni draması "Against the Wall" bol aksiyon dolu sezon finaliyle hayranlarını şaşırtacak.

Don'un (Treat Williams) eski partneri Paul'un eşi esrarengiz bir şeklilde vurulunca, Abby (Rachel Carpani) ve Lina (Marisa Ramirez) Paul'u soruşturmaya alır. Lina, Abby ile olan ilişkisinin doğurduktan sonra değişeceğinden kaygılanır. Abby, Danny (Chris Johnson) ve Brody (Adrew Walker) arasındaki aşk üçgeni daha da karmaşık bir hal alır.

Universal Channel, Teledünya'dan kanal 21 üzerinden izlenebilir.

Ayrıntılı bilgi için: www.universalchannel.com.tr

"Against The Wall" Dizisi Hakkında

Chicago polis memuru Abby sonunda rüya mesleği olan deteklifliğe atanmıştır. Ancak yeni çalışmaya başladığı bölümde kendisini, onun gibi polis olan ve sıkı sıkıya bağlı olduğu babası ve erkek kardeşleri ile mesleği arasında kalmış olarak bulur.

Treat Williams ("127 Hours," "Everwood"), Abby'nin babası Don karakterinde karşımıza çıkarken, Emmy ve Golden Globe ödüllü başarılı oyuncu Kathy Baker ("Picket Fences," "Medium") da annesi Sheila karakterini canlandırıyor. Ayrıca dizide diğer önemli karakterler olan Abby'nin abileri Richie, Steve ve Donnie'yi sırasıyla Brandon Quinn ("Entourage"), Steve Byers ( "Smallville") ve James Thomas ("Covert Affairs") canlandırıyor. Marisa Ramirez ("Spartacus: Gods of the Arena") Abby'nin ortağı Lina Flores rolüyle ve Daniel Kash ("The Dresden Files") de patronu Komiser Papadol karakteriyle kadroda yer alan yan isimler arasında bulunuyor.

"Against the Wall" bir Universal Cable Productions yapımı olup baş yapımcı Nancy Miller ("Saving Grace," "Any Day Now") ve yardımcı yapımcılığını üstlenen senarist/yaratıcı Annie Brunner ("Saving Grace," "Huff") ortak çalışmasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşk Üçgeninin Sonu Ne Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement