Aslı Enver'le "Aşka Devam" Diyen Murat Boz, Twitter Hesabını Kapattı - Son Dakika
Magazin

Aslı Enver'le "Aşka Devam" Diyen Murat Boz, Twitter Hesabını Kapattı

Nisan ayında ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver'le tekrar barışan Murat Boz, Twitter hesabını kapattı. Ünlü popçunun bu hareketi sevenlerini üzdü.

24.11.2018 11:42  Güncelleme: 12:03

İlişkilerine geçtiğimiz nisan ayında nokta koyan Murat Boz ve Aslı Enver ilişkilerine ikinci bir şans daha verdi. Bu haber gündemde tazeliğini korurken ünlü popçudan hayranlarını üzen bir hamle geldi. Twitter'da 4 milyonun üzerinde takipçisi bulunan popçu Murat Boz, hesabını kapattı.

SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Murat Boz uzun zamandır Twitter hesabından paylaşım yapmıyordu. Sadece Instagram kullanmaya karar veren Murat Boz'un bu hareketi sevenlerini üzdü.

Aslı Enver'le

BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

2,5 yıllık beraberliğin ardından geçen Nisan ayında ayrılık kararı alan Aslı Enver-Murat Boz cephesinden beklenen güzel haber geldi. Yakın dostlarının da araya girmesiyle yeniden görüşmeye başlayan Enver ve Boz, Instagram hesabından birbirlerini takibe aldılar.

Aslı Enver'le
Aslı Enver'le
Aslı Enver'le
Aslı Enver\'le "Aşka Devam" Diyen Murat Boz, Twitter Hesabını Kapattı

Son Dakika Magazin Aslı Enver'le 'Aşka Devam' Diyen Murat Boz, Twitter Hesabını Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KaoS: Murat Boz un twitter hesabını kapattığını üzüntü ve derin bir endişe ile öğrenmiş bulunmaktayım,kendisini almış olduğu bu yanlış kararından bir an önce dönmeye davet ediyorum,bu karar milletimizin bağrında derin yaralar açmış onarılması güç tedavisi imkansız hasarlar bırakmıştır.Vesselam :D 7 1 Yanıtla
  • fenerli: bunu kimin hesabından baktılar acaba aslıyı takip ediyor muratı takip etmiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement