Astrolojinin En Sıcak Gündemi Ekinoks Sosyal Medya'da! - Son Dakika
Astroloji

Astrolojinin En Sıcak Gündemi Ekinoks Sosyal Medya'da!

Astrolojinin En Sıcak Gündemi Ekinoks Sosyal Medya\'da!

Astroloji dünyasını 23 Eylül Sonbahar ekinoksu için yıldızların bizlere birbirinden ilginç sürprizleri olduğunu söylüyor. İşte Twitter'da takip etmeniz gereken sizleri güne en iyi şekilde hazırlayan astrologlardan bazıları:

21.09.2018 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Eylül, Sonbahar'ın ilk günü olarak kabul edilir ve ekinoks olarak adlandırılır. Sonbahar Ekinoksu'nun yaşandığı gün Kuzey ve Güney Yarım Küre, güneş ışınları öğle vakti Ekvator'a 90°lik açı ile düşer. Güneş ışınları bu tarihten itibaren Güney Yarım Küre'ye dik düşmeye başlar. Bu durum sadece iklimde yaşanan değişikliğe işaret etmiyor elbette. Gökyüzü ve yıldızların bize söyledikleri de değişiyor bu dönemle birlikte.

Hande Kazanova: Popüler astrologlardan @Hande_Kazanova 184 bin takipçisiyle gökyüzü ve burçlar hakkındaki yorumlarını detaylı bir şekilde Twitter'dan paylaşıyor.

Şenay Devi: @AstrodehA ismiyle Twitter'da her gün 77 binden fazla takipçisine seslenen Şenay Devi, gökyüzünün mesajlarını her gün takipçileriyle aktif bir şekilde paylaşıyor.

Dinçer Güner: Şüphesiz en popüler astrologlardan biri de Dinçer Güner. Güner @dincerguner Twitter'ı çok aktif bir şekilde kullanıyor ve yaklaşık 130 bin takipçisini an be an burçlar hakkında bilgilendiriyor.

Nuray Sayarı: Yüzbinlerce astroloji meraklısının takip ettiği hesaplardan biri de ünlü astrolog Nyray Sayarı'ya ait olan @nuraysayarii. Nuray Sayarı her gün 100 binden fazla takipçisini bu adreste bilgilendirip onları önemli konularda yıldızların konumuna göre uyarıyor.

Hakan Kırkoğlu: Twitter'da 28 binden fazla takipçisi olan Hakan Kırkoğlu @Muneccimbasi ismiyle astrolojiye dair merak ettiğiniz her şeyi Twitter'da sevenleriyle paylaşıyor.

Sema Kılıç: @astrologsemavii ismiyle Twitter'da oldukça aktif olan astrolog Sema Kılıç, 37 binden fazla takipçiye sahip ve burç yorumları konusunda takipçileriyle de etkileşimli bir iletişim kurmayı ihmal etmiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Astroloji Astrolojinin En Sıcak Gündemi Ekinoks Sosyal Medya'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement