Ataşehir'de Ziyaret ve Katılım - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Ziyaret ve Katılım

Ataşehir\'de Ziyaret ve Katılım

Şükrü Karabalık, Ataşehir Mahallesi'nde hem hasta ziyareti gerçekleştirdi hem de katıldığı ev toplantısında Ak Parti ailesine yeni katılımlar sağlayanlara rozet taktı.

26.12.2013 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ataşehir Mahallesi'nde hem hasta ziyareti gerçekleştirdi hem de katıldığı ev toplantısında Ak Parti ailesine yeni katılımlar sağlayanlara rozet taktı.

Yaşlı ve hastalara moral veren ziyaretlerini Arslanbey Atakent Mahallesi'nde devam ettiren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Hatice Akbaba'yı evinde ziyaret etti. Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle Ataşehir Mahallesi'ndeki evinde tedavi gören 89 yaşındaki Hatice Akbaba'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Karabalık, hasta bakımını üstlenen aile fertlerine de yaşlı bakımında belediyenin Yaş-Bak ekibinden destek alabileceklerini hatırlattı. Başkanın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden hastanın damadı İsmail Pala da, "Başkanım bizi sayıp buralara kadar geldiniz. Bize moral veren ziyaretinizle onur duyduk" dedi.

Başkan Karabalık, daha sonra yeni katılımların gerçekleştiği ev toplantısında Hatice Demirkanoğlu'nun evine konuk oldu. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri, belediye meclis üyesi Yusuf Özdemir, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Kadın Kolları Arge Başkanı Nurdan Köksal ve Kadın Kolları Ataşehir Mahalle Başkanı Nermin Sağlam'ın da katıldığı ev toplantısında mahallede gerçekleşen hizmetleri hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Örnek bir mahalle konumuna gelen Ataşehir Mahallemiz, ilçemizin aynası konumundadır. Yaşam kalitesi yükselen ilçemizde sahip olduğumuz değerler sağlanan hizmetlerle, 4.5 yıl sonunda yüzde 47 oranında artan nüfusumuz ile Kartepemiz bir çekim merkezi oldu. Bu da siyasi anlamda da hem merkezi hükümet hem de yerel imkanlar sayesinde herkesin ilgisini çekmekte. Bu akşam da 20 yeni katılımla Ak Parti'ye destek ve ilginin arttığının bir ifadesidir. Yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz hayırlı olsun dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Ziyaret ve Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement