Atiker Konyaspor'da Samuel Eto'o Krizi Patlak Verdi - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor'da Samuel Eto'o Krizi Patlak Verdi

Atiker Konyaspor, bonuslarla 2 milyon euronun üzerinde maliyeti olan Samuel Eto'o'dan indirim isteyecek, yıldız futbolcu bu teklifi kabul etmezse yolların ayrılası gündeme gelecek.

04.07.2018 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaspor'da başkan seçilen Hilmi Kulluk, takımı yeniden ayağa kaldırmak için düğmeye basarken bir yandan ekonomik olarak da bazı önlemler almak istiyor.

Bu doğrultuda takımdaki maliyeti en yüksek isim olan Eto'o'yla masaya oturulacak. Yeşil-Beyazlı idareciler, senelik maliyeti özel maddelerle birlikte 2 milyon Euro'yu aşan takımın yıldız ismi Samuel Eto'o'dan indirim isteyecek. Kamerunlu süperstarın bu talebi kabul etmemesi durumunda ise alacaklarına karşılık bonservisi verilip yolların ayrılması seçeneği devreye sokulacak.

RIZA ÇALIMBAY'A MESAJ

Öte yandan38 yaşına gelen Eto'o'nun; Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle ayrılmak istediği iddiaları ise gerçeği yansıtmıyor. Aksine yıldız oyuncu, Çalımbay imza attıktan sonra ilk tebrik eden ve bundan mutluluk duyduğunu belirten oyuncu oldu.

Atiker Konyaspor\'da Samuel Eto\'o Krizi Patlak Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor'da Samuel Eto'o Krizi Patlak Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gerçek andresmo: adam 38 yaşında 38. bu adamla yıllık 2 milyon euro sözleşmeyi hangi zihniyet yapıyor 2 0 Yanıtla
  • asdfcv: eto zaman sorundur nereye gitse yine sorun olacaktır 0 2 Yanıtla
  • fatih44: Alıp millete hava atarken iyi. Sözleşmeyi silah zoruyla imzalamadı iki tarafda.Sözleşme gereği neyse uyun bi zahmet 1 0 Yanıtla

Advertisement