Yönetmen Michael Haneke, Moviemax Festival HD'de - Son Dakika
Güncel

Yönetmen Michael Haneke, Moviemax Festival HD'de

Digiturk platformunda yer alan, festival filmlerinin yayınlandığı Moviemax Festival HD, Avrupalı yönetmen Michael Haneke'yi ağırlayacak.

30.09.2013 10:08  Güncelleme: 10:11

Digiturk platformunda yer alan, festival filmlerinin yayınlandığı Moviemax Festival HD, bir hafta boyunca Avrupa'lı yönetmen Michael Haneke'yi ağırlayacak.

Digiturk açıklamasına göre, kanal, ünlü yönetmeni anlatan belgeseli ve önemli yedi filmini 21-27 Ekim tarihleri arasında hayranlarıyla buluşturacak.

Digiturk, sinemanın önemli değerlerini üyeleri ile buluşturmaya devam ederken, Moviemax Festival HD'de Avrupa sinemasının en ünlü yönetmenlerinden Michael Haneke'le dolu bir hafta başlıyor. Yönetmenin, ilk sinema filmi olan 1989 yapımı "The Seventh Continent"tan şimdilik son filmi olarak kayda geçen 2012 yapımı "Amour"a kadar birçok işe imza attı.

21-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Michael Haneke haftasının başlangıcı yönetmenin hayatını anlatan belgesel "Michael H- Profession: Director" ile yapılacak. Bu belgeseli yönetmenin tarzını yansıtan yedi filmi takip edecek.

Böylece insanlığın değişik hallerini soğukkanlı ve gizemli bir biçimde sorgulayan Haneke'nin film resitali, Avrupa'lı yönetmeni keşfetmek isteyenlere de güzel bir fırsat sunacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yönetmen Michael Haneke, Moviemax Festival HD'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement