Avusturya'da 800 Yıllık Cep Telefonu Gerçek mi ? - Son Dakika
Teknoloji

Avusturya'da 800 Yıllık Cep Telefonu Gerçek mi ?

Avusturya\'da 800 Yıllık Cep Telefonu Gerçek mi ?

Sizce eski insanlar, en az günümüz kadar gelişmiş miydi ? yoksa fikir vardı da, imkan mı yoktu ? Avusturya'da bulunan bir nesne görenlerini bir hayli şaşırttı.

19.01.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

800-yillik-cep-telefoni

Sizce eski insanlar, en az günümüz kadar gelişmiş miydi ? yoksa fikir vardı da, imkan mı yoktu ?

Avusturya'da bulunan bir nesne görenlerini bir hayli şaşırttı. Çünkü bulunan nesne, bildiğimiz tuşlu ve antenli cep telefonuna benziyor. 13. Yüz yıla ait olduğu düşünülen ve Daniel Munoz tarafından açıklanan bilgiye göre nesnede Sümerlilerin çivi yazısı kullanılmış. Hatta bazı UFO uzmanları, nesneyi uzaylıların getirmiş olabileceğini söylüyor.

Ayrıca şaşırtıcı durumlardan biri de, Sümerlilerin eşyalarının bir çoğu Irak ve Suriye'de bulunuyor. Ancak bu cep telefonuna benzeyen nesne Avusturya'da ortaya çıkıyor.  Ancak yetkililerin buna bir cevabı var. Cep telefonuna benzeyen Sümerlere ait nesne, ticaret yollarıyla Avusturya'ya ulaşabilirmiş.

Bu konu hakkında internet üzerinden detaylı bir araştırma yaptık ve yüzlerce sitenin haberine göz attığımızda hiç biri bunu yalanlamıyordu. Ancak bu tamamen arkeoloji ve antropoloji ile alakalı internet üzerinden birilerinin yaydığı saçmalık haberler.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Avusturya'da 800 Yıllık Cep Telefonu Gerçek mi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • nokiadır: eski bir nokia modelidir. korkmaya gerek yok 0 0 Yanıtla

Advertisement