Aydın Ticaret Borsası ve Tariş'ten Pamuk İçin Ortak Talep - Son Dakika
Ekonomi

Aydın Ticaret Borsası ve Tariş'ten Pamuk İçin Ortak Talep

Aydın Ticaret Borsası ve Tariş\'ten Pamuk İçin Ortak Talep

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yönetimini ziyaret ederek pamuk için ortak talepte bulundu.

02.02.2018 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, S.S. 46 Nolu Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yönetimini ziyaret ederek pamuk için ortak talepte bulundu.

Ziyarete Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu üyesi Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Rıza Uyar, Ahmet Şenel, Erkan Aslan ile Genel Sekreter Neslihan Koç katıldı. Aydın Ticaret Borsası heyetini S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan, Başkan Vekili Ali Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Önal karşıladı.

Yapılan ziyarette kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılarak, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Pamuk için ortak talep

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve S.S. Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Başkanı Doğan Altan 17 Eylül 2017 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan tebliğ ile "2017 üretim yılından başlamak üzere, örtüaltı üretimler ve çeltik hariç olmak üzere bir parsele aynı tek yıllık bitki arka arkaya üç kez ekilirse, üçüncü üretim için bu Tebliğde belirtilen destekleme ödemeleri yapılmaz" maddesinin revize edilmesi gerektiğini ifade ederek, pamuk çiftçisinin zarar göreceğini vurguladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Aydın Ticaret Borsası ve Tariş'ten Pamuk İçin Ortak Talep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement