Aykut Kocaman, Taylan Antalyalı'ya kancayı taktı! - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman, Taylan Antalyalı'ya kancayı taktı!

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'da forma şansı bulamayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'yı kadrosunda görmek istiyor.

14.12.2019 12:44  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde oldukça kötü bir ilk yarı geçiren Konyaspor, ara transfer dönemini oldukça hareketli geçirecek. En az 5-6 transfer yapmayı planlayan yeşil-beyazlılar'da anlaşılan ilk isim belli oldu. İç Anadolu ekibi, eski stoperi Jagos Vukovic ile el sıkıştı. 32 yaşındaki başarılı savunmacı ile Ocak ayında 1.5 senelik mukavele yapılması planlanıyor.

 <a class='keyword-sd' href='/aykut-kocaman/' title='Aykut Kocaman'>Aykut Kocaman</a>, Taylan Antalyalı'ya kancayı taktı!
Taylan Antalyalı

TAYLAN KİRALANACAK

Süper Lig kariyerinde toplam 87 maça çıkan 1.95'lik dev savunmacı, bu karşılaşmalarda 9 gollük hücum katkısı da sağlamıştı. Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, devre arasında forvet, kanatlar ve orta sahaya mutlaka önemli oyuncular transfer edecek. Gündemdeki isimlerden biri de Galatasaraylı Taylan Antalyalı. Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu, devre arasında büyük ihtimalle kiralık olarak transfer edilecek.

(Fanatik)

Aykut Kocaman, Taylan Antalyalı\'ya kancayı taktı!

Son Dakika Spor Aykut Kocaman, Taylan Antalyalı'ya kancayı taktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cevdet: güle güle taylan yanlış bir zamanda gsye geldin. Yoksa kulüpte kalıp başarılı olabilirdin. Kariyerinde başarılar dilerim. 32 0 Yanıtla
  • .... : İyi transfer olur 24 0 Yanıtla

Advertisement