Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti - Son Dakika
Yaşam

Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti

Sakarya'da bir vatandaş, arabaların park edilmesini önlemek için konulan mantar taşlara daha önce beş kere takılıp, altıncısında düşünce elindeki cam kavanoz parçalandı. 4 saat kaldığı ameliyatta koluna 30 dikiş atılan vatandaş, yaşadığı duruma isyan ederek "Parmaklarımın günahını kim ödeyecek, en az 1 kilo kanım aktı" dedi.

10.12.2020 12:47  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler ilçesi Hacıoğlu Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Trabzon'un Çaykara ilçesinden olan ve eşiyle birlikte Sakarya'da yaşayan 3 çocuk babası 59 yaşındaki Recep Dimaoğlu'nun iddiasına göre, Çarşamba Pazarı'nın kurulduğu alanda kaldırıma araçların park etmemesi için döşenen taşlar yüzünden ölümden döndü.

30 DİKİŞ ATILDI

Daha önce 5 kez takıldığı taşa altıncı kez takıldığında elindeki cam kavanozla yere düşen, kırılan kavanozun camları eline batınca 3 damarı kesilen Dimaoğlu hastaneye kaldırıldı. 4 saat ameliyatta kalan ve koluna 30 dikiş atılan Recep Dimaoğlu yaşadığı olaya isyan etti.

Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti

"6 TANE PEŞ PEŞE SAĞLI SOLLU"

Aynı noktada 5 kez düşmekten son anda kurtulduğunu ancak son seferde kurtulamadığını belirten Dimaoğlu, sorduğu herkesin aynı sorun ile karşı karşıya geldiğini iddia ederek, "Cuma günü bir arkadaşıma ziyarete gidiyordum, bu taşlar yüzünden 5 kez düşme tehlikesi geldi başıma. Allah korusun bu çocukta olur, yaşlı da olur, hayvan da olur. 6'ncı kez düştüğümde elimde cam kavanoz vardı kırıldı. Kavanozun kırılması sonucu 4 parmağım ve damarlarım kesildi. Çok büyük kan kaybına maruz kaldım, 30 dikiş var elimde. Doktora gittim, 'aynısı benim başıma geldi' dedi. Arkadaşımı aradım, 'aynısı benim başıma geldi' dedi. Bu toplumda çok yaygın olan bir tehlike bu bir hatadır, vicdan azabı çekiyorum. İnsanlara bir faydam olsun istiyorum. Bu taşların buradan kaldırılmasını istiyorum. Bu nedir arkamda, 6 tane peş peşe, sağlı sollu" dedi.

Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti

"EN AZ 1 KİLO KANIM AKTI"

6'ncı kez düştüğünde ölüm korkusu yaşadığını ve kanlarının halen daha taşların üstünde durduğunu iddia eden Dimaoğlu, "Yazık günah ya, bu koronavirüs hastalığından zaten insanların derdi var. Parmaklarımın günahını kim çekecek? Ben avukat bulsam mahkemeye vereceğim yani. Orada benim en az 1 kilo kanım aktı yani. Kan kaybından gidebilirdim. Kanı da görebilirsin orada. Kanım yerde kalmış benim, yazık günah. Bu resmen bir cinayet. Ölüm korkusu geçirdim ben. 4 saat ameliyatta kaldım. 5 sefer bu olayı yaşamışım ama kurtarmışım, bu sefer kurtaramadım. Böyle nice insanları görüyorum. Burada resmen koyun gibi dizilmiş taşlar. Bu nedir? Burada film mi çeviriyorsunuz? Vicdan yaptığım için insanlara bir faydam olsun diye söylüyorum. Bu resmen bir cinayettir. Hakkımı savunacağım. Böyle bir şey aklın alacağı bir şey değildir" diye konuştu.

Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aynı taşa 6 kez takılıp düşerek ölümden dönen vatandaş isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Tam 45: Mal, yürürken havaya bakma önüne bak o zaman sende. İnsan kör olsa senin kadar o taşa takılıp düşmez.. 4 12 Yanıtla
  • Cem abi: Aynı taşa 6 kere takılma başarısı gösteriyorsan, isyan etmeye hakkın yok :) 12 2 Yanıtla
  • Yuh sana: Bir Çaykara lı olarak soruyorum gözlerin ne işe yarıyor havaya bakarakmı yüruyusun be Adam bari nereli olduğuni yazma lo 1 9 Yanıtla
  • Mh: Akan kanı tarttın mı belliki bir çıkar peşindesin aynı yerde aynı taşa 6 kere takıldıysan oda kendi problemin artık 8 0 Yanıtla
    Ed: Hahahahaha aynı fikirdeyim 0 0
  • 6 kez: Beş defa takil ama yine takil ve düş ünv ders olacak konu hem 1 kilo kan ne demek litredir o litre 7 0 Yanıtla
  • sinirli: ya önüne bak o zaman tövbe yarabbim ya allah affetsin iyi güldüm 1 6 Yanıtla
  • ferit: Eşek bile bir kere aynı çukura düşer..gözün kör mü dayı önüne bak 5 1 Yanıtla
  • EMEKÇİ: yiyici içici belediye ödesin, 3 2 Yanıtla
  • musti: senin mallıgın 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement