B.A.M. Carrefuor Avm'de Stant Açtı… - Son Dakika
Güncel

B.A.M. Carrefuor Avm'de Stant Açtı…

Verdiği eğitimlerle insanın kendi yapısını tanıması, anlaması ve anladıklarını yaşaması için çalışan Başarıyı Artırma Merkezi Derneği (B.A.M.) Carrefour AVM'de stant açtı.

27.09.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurum yetkililerinin de bulunduğu standa gelen Bursalılar, B.A.M. tarafından verilen hizmetler hakkında bilgi sahibi oldu.

İnsan fikrine dayalı çalışma ve eğitim hizmeti veren ve bu eğitimleri "dikkat", "özgüven", "sade zihin", "güçlü zeka" ve "fikir üretimi" olarak beş ana başlıkta sunan B.A.M.'ın faaliyetleri ve kurumda verilen eğitimler hakkında bilgilerin bulunduğu broşüler stant ziyaretçilerine verildi.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan B.A.M. Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Oto, "B.A.M.'da 3 yaşla başlayan ve 60 yaşına kadar insanların eğitim alabileceğini ve kendine geliştirebilme ortamının var olduğunu söyledi.

Kişilik ve şahsiyet eğitimi, dikkat ve özgüven eğitimi gibi eğitimlerin verildiğini kaydeden Oto, "Buradaki amacımız özellikle eğitim çağındaki çocukların dağılan dikkatlerini toparlamalarını, kendilerini derslere verebilmelerini, aile içi iletişim konularındaki sıkıntılarını gidermeyi sağlamaktır" diye konuştu.

Oto, "Eğitimin evde de desteklenmesi lazım"

Evde desteklenmeyen eğitimin, eksik kaldığını hatırlatan Oktay Oto, "Bizim hedef kitlemiz arasında genellikle okul yaşındaki çocuklar ve bu çocukların aileleri var. Sadece çocukla yapılan eğitim, evde desteklenmezse yetersiz kalıyor. Evde, ailenin de bireye bazı sorumlulukları vermesi, en azından bizdeki eğitimlerin devamını uygulayıcı ve tamamlayıcı bilgileri vermesi gerekiyor. Bu yüzden aileler de çok önemli diyoruz" ifadelerini kullandı.

Okul çağındaki çocukların haricinde çok geniş bir kitleye hitap ettiklerini belirten Oto, iş yaşamında ve sosyal hayatta kendini daha başarılı, etkin ve zinde hissetmek isteyen sanayici, işadamı ve çalışanlara da hizmet verdiklerini dile getirdi.

Bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğinden bahseden Oktay Oto, "Burada sadece bir tanışma yapıyoruz. İnsanlar gelip, ne yapıyorsunuz diyor? Biz de kendilerine, kurumumuzu ve faaliyetlerimizi anlatıyoruz. Onlara kısaca zihnin dolu olduğunda kendileri için faydalı ya da faydasız işleri ayırt edemeyeceklerini, hayatlarında verimsiz işleri nasıl çoğalttıklarını örneklendiriyoruz ve sonra da neden başarısız olunduğunu anlatıyoruz" diye konuştu.

Dinçşahin, "Kendilerini tanımayı öğretiyoruz"

Kişilik ve Şahsiyet Eğitimcisi Zehra Dinçşahin de, B.A.M.'ı diğer eğitim kurumlarından ayıran özellikleri hakkında bilgiler verdi. Dinçşahin, "B.A.M.'ı diğer kurumlardan ayıran temel özelliği, dünyada ilk ve tek dediğimiz insanın kendi yapısını tanıması, keşfetmesi, yapmak istediklerini yapabilmesi, yapmamak istediğini de yapmama gücüne sahip olmasının farkında vardırıyor olması. Her yaş grubundan insan B.A.M.'a gelebiliyor ve önce kendi yapısıyla tanışıyor, kendini hâkimiyet kurarak kendi hayatını kendisi yön vermiş oluyor. B.A.M.'ın özelliği budur. Biz bunun yöntemlerini katılımcılara anlatarak kendileriyle tanışmalarını, kendi başarılarını kendilerinin artırmalarını anlatıyoruz" dedi.

Hangi yaş grubunda olursa olsun haftada bir gün yarım saat birebir eğitimle bunları anlattıklarını söyleyen Dinçşahin, "Bununla ilgili bir paket programımız var. Ardından 3 aylık program devam ediyor. Ondan sonraki süreçte karar kişiye kalıyor" diye konuştu.

B.A.M.'ın Carrefour AVM'deki tanıtımına, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Oto ve Kişilik ve Şahsiyet Eğitimcisi Zehra Dinçşahin ile birlikte, B.A.M. yöneticileri olarak Tolga Öztürk, Murat Saraçoğlu ve Uğur Erol'un yanı sıra Fazilet Ateş, Özlem Çuhadar ve Fatma Yıldız da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel B.A.M. Carrefuor Avm'de Stant Açtı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement