Bakan Sarıeroğlu, Direksiyonun Başına Geçti - Son Dakika
Politika

Bakan Sarıeroğlu, Direksiyonun Başına Geçti

- Bakan Sarıeroğlu, direksiyonun başına geçti Dünyada ilk defa Elazığ'da kullanılan ELBÜS'leri inceleyen Bakan Sarıeroğlu, direksiyonun başına geçip, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan bilgi aldıELAZIĞ - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, dünyada ilk defa Elazığ'da...

17.06.2018 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bakan Sarıeroğlu, direksiyonun başına geçti

Dünyada ilk defa Elazığ'da kullanılan ELBÜS'leri inceleyen Bakan Sarıeroğlu, direksiyonun başına geçip, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan bilgi aldı

ELAZIĞ - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, dünyada ilk defa Elazığ'da kullanılmaya başlanan ELBÜS'leri inceleyerek, direksiyonun başına geçti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Elazığ'a geldi. Bakan Sarıeroğlu'unu Havalimanında, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, milletvekili adayları ve partililer karşıladı.Karşılamaya protokolün yanı sıra Elazığ Belediyesinde taşeron olarak çalışan ve düzenleme ile kadroya geçen 50 kadın da yer aldı. Kadınlar Sarıeroğlu'na çiçek verip, teşekkür etti.

Ardından Sarıeroğlu, dünyada ilk defa Elazığ'da kullanılan 18 metre uzunluğunda, körüklü, bataryalı, elektrikli, 0 emisyonlu ELBÜS'leri inceledi. Direksiyonun başına geçen Sarıeroğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'dan bilgi aldı. Daha sonra otobüsün içerisine gezen Sarıeroğlu, programı için Karakoçan ilçesine hareket etti.

Bakan Sarıeroğlu, Direksiyonun Başına Geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Sarıeroğlu, Direksiyonun Başına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement