BAKTAT'ın tırı Engellilere Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

BAKTAT'ın tırı Engellilere Umut Oldu

BAKTAT\'ın tırı Engellilere Umut Oldu

Av. Mithat Şahin, Alaca Engelliler Derneği'ne 15 özel donanımlı manüel tekerlekli sandalye ve 15 yürüteç temin etti.

26.03.2012 13:16

BAKTAT Şirketler Grubu, Alaca Engelliler Derneği'ne bağışlanan tekerlekli sandalye ve yürüteçleri Belçika'dan Türkiye'ye kendisine ait TIR ile ücretsiz getirdi.

Belçika'da yaşayan Av. Mithat Şahin, Alaca Engelliler Derneği'ne 15 özel donanımlı manüel tekerlekli sandalye ve 15 yürüteç temin etti. Tekerlekli sandalye ve yürüteçleri Belçika'dan Türkiye'ye BAKTAT Şirketler Grubu kendisine ait TIR ile bedelsiz taşıdı.

Alaca Engelliler Derneği Başkanı Av. Ahmet GÖRÜR, ''Bu hayırlı bağış için hem Av. Mithat Beye hem de sandalyeleri Belçika'dan buraya ücretsiz getirten BAKTAT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Halil Baklan Beye, bürokratik işlemlerde bize yardımcı olan, masraflarımızı karşılayan Kaymakamımız Ayhan Yazgan Beye ve zahmetleri için Salih Şahin ve Zeki Dilmen Beylere teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Av. Görür, şimdiye kadar 100'e yakın tekerlekli sandalye bağışında bulunduklarını belirterek, derneğin bu son bağışla daha da güçlenerek engellilere hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BAKTAT'ın tırı Engellilere Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement