Tekken 8 duyuruldu - Son Dakika
Gamegar

Tekken 8 duyuruldu

Tekken 8 duyuruldu

Bandai Namco ve Tekken ekibi, yeni nesil dövüş oyununun ilk görüntülerini gösteren Tekken 8'i resmen duyurdu. Tekken 8'in ilk fragmanı, Sony'nin State of Play etkinliği sırasında yayınlandı.

14.09.2022 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekken Projesi'nin Baş Yapımcısı Katsuhiro Harada, uzun süredir beklenen Tekken 8'in geliştirilmekte olduğunu duyurdu ve Sony'nin State of Play etkinliğinde oyunun ilk fragmanını duyurdu.

TEKKEN 8 RESMEN DUYURULDU

Bu fragman aslında doğrudan PlayStation 5'te oynanan Tekken 8'in devam eden hikaye modundaki belirli bir bölümden alınmıştır. Başka bir deyişle, tüm karakter modelleri, arka planlar ve efektler oyunda kullanılanlarla aynıdır. Bu, hikaye modundan yakalanmış olmasına rağmen, fragman için yapılmış önceden oluşturulmuş bir film değil, oyunu savaş modlarında nasıl deneyimleyeceğinize benzer şekilde, saniyede 60 kare hızında çalışan gerçek zamanlı işlenmiş görüntülerdir.

Tekken 8 duyuruldu
Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Tekken 8, State of Play ile duyurulmasının ardından hala geliştirilme aşamasında olduğu söylendi ve çıkış tarihi hakkında konuşmak için şu anlık çok erken olduğu söylenildi.

Son Dakika Gamegar Tekken 8 duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement