Beko, 3 Yıl Daha Barcelona'ya Sponsor Olacak - Son Dakika
Ekonomi

Beko, 3 Yıl Daha Barcelona'ya Sponsor Olacak

Barcelona ile Beko arasındaki sponsorluk anlaşması üç yıl daha uzatıldı. İspanyol basınında yer alan bilgiye göre Beko, üç yıllık anlaşma karşılığında Barcelona`ya 57 milyon euro ödeyecek.

26.01.2018 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılından bu yana Barcelona'nın forma sponsorlarından biri olan ve arması formanın kolunda yer alan Beko, üç yıl daha Barça'da yer almaya devam edecek.

3 YIL İÇİN 57 MİLYON EURO ÖDENECEK

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Barcelona Türk beyaz eşya devi Beko ile anlaşmasını üç yıl daha uzattı. Beko arması hem kulübün maç formasının kolunda hem de idman ekipmanlarının ön tarafında yer alacak. Yeni anlaşma 2018-19, 2019-20 ve 2020-21 sezonlarını kapsayacak.

Sponsorluk anlaşmasının üç yıllık bedelinin 57 milyon euro olduğu ifade edilirken, resmi açıklamanın Şubat ayının ikinci haftasında yapılması bekleniyor.

ÜÇ BÜYÜK SPONSORDAN BİRİ OLDU

Beko yeni anlaşma ile Nike ve Rakuten ile birlikte Barcelona'nın en önemli üç sponsorundan biri oldu. Rakuten, sponsorluk anlaşması karşılığında Barselona'ya yılda 47 milyon ödüyor.

Barcelona'nın diğer sponsorları arasında Audi, Gillette, Canon ve Deezer gibi firmalar bulunuyor.

Beko, 3 Yıl Daha Barcelona\'ya Sponsor Olacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Beko, 3 Yıl Daha Barcelona'ya Sponsor Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gazenfer: Ey maliye bakani ulkenin parasi yurt dişina gidiyor o zaman Yasa dışı bahise evet, 6 3 Yanıtla
  • mustafa soğancı: bizim takımlara olsalarda birazcık borçları azalır belki 7 0 Yanıtla
  • Gazi: Sponsor olacağına 57 mılyon euroya aç ınsanların karnını doyursaydında Allah katında güzel bır mertebeye ulaşırdın...Neyın peşındesin ey insanoğlu.Biz onların önlerine perde çektik artık göremezler. 5 0 Yanıtla
  • Eski bir BEKO calisani: BEKO yu kiniyorum isciye gelince para yok diye rest cektiler suanda GREV karari alindi ama reklama gelince kamyonla para veriyorlar ayiptir gunahtir!! 4 0 Yanıtla
  • Serdar Güner: Ben anlamiyorum neden bu kadar kıskanc ve hain milletle ayni bayrak altinda yasiyorum .. yav arkadas sanki sen calistigin parayi fakire figaraya yidiriyon . Gurur duyman gerekiyor .. vallah sizler olddunuz surece avrupa degil afganistanla ayni seviyeye gelecegiz bekleyin gorun . Hainler serefli yasamak istemiyosunuz ona buna laf ediyosunuz pislikler allah sizleri benden ve sevdiklerimden uzak tuttsun. 0 2 Yanıtla

Advertisement