Barış Akarsu İçin Beyoğlu'nda Dernek Açılacak - Son Dakika
Yerel

Barış Akarsu İçin Beyoğlu'nda Dernek Açılacak

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Barış Akarsu İçin, İstanbul Beyoğlu'nda Dernek Kurulacak. Barış Akarsu'nun Babası Selahattin Akarsu, İstanbul Beyoğlu'nda Barış Akarsu Derneği Kurularak, Trafik Sorunlarının Ele Alınacağını Belirtti.

22.01.2008 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu için, İstanbul Beyoğlu’nda dernek kurulacak. Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, İstanbul Beyoğlu’nda Barış Akarsu Derneği kurularak, trafik sorunlarının ele alınacağını belirtti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu anısına İstanbul Beyoğlu’nda Barış sevenleri ile dernek kurulacağı belirtildi. Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, Türkiye’de trafik sorunlarının aşırı derecede arttığını ve Barış’ların ölmemesi için dernek kurulacağını belirtti.

Selahattin Akarsu, “Türkiye’de yaşanan trafik sorunlarını bir anlamda azaltmak için bu şekilde bir proje düşündük. Ben trafik kazası sonucu oğlumu kaybettim. Kurulacak olan dernek sonrasında trafik sorunlarını ele alarak kampanya başlatacağız. 29 Haziran tarihinde Torbalı kavşağında dernek üyeleri ile birlikte ‘Trafik Terörüne Hayır’ sloganlarıyla eylem gerçekleştireceğiz. Ben ülkemizde Barış’ların ölmemesini istiyorum ve ölmeyecek” dedi.

Barış Akarsu için İstanbul’da açılacak olan dernek için çalışmaların başlandığını, Şubat ayının ilk haftası toplantı düzenlenerek neler yapılabileceği konusunda bilgi alış verişinde bulunulacağı bildirildi.

(SŞ-SŞ-Y)

22.01.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barış Akarsu İçin Beyoğlu'nda Dernek Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement