Bartın Dalgalara Kapılan 6 Arkadaştan Biri Öldü 5'i Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Bartın Dalgalara Kapılan 6 Arkadaştan Biri Öldü 5'i Son Anda Kurtarıldı

Bartın Dalgalara Kapılan 6 Arkadaştan Biri Öldü 5\'i Son Anda Kurtarıldı

Bartın'ın İnkum beldesinde denizdeki dalgalara kapılan 6 arkadaştan 1'i boğularak yaşamını yitirirken 5'i cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

07.08.2016 19:36

Bartın'ın İnkum beldesinde denizdeki dalgalara kapılan 6 arkadaştan 1'i boğularak yaşamını yitirirken 5'i cankurtaranlar tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 5 kişiden 2'si yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde İnkum tatil beldesinde meydana geldi. Hafta sonu tatili için Ankara'dan İnkum'a gelen 6 arkadaş yüzmek için girdikleri denizde dalgalara kapıldılar. Gençlerin çırpınışlarını gören tatilciler cankurtaranlara haber verdi. İlçe belediyesi'nde görevli cankurtaranlar boğulma tehlikesi geçiren gençleri kurtarmak için denize koştu. Cankurtaranlar ilk olarak denizden Hüseyin Serin(16), Muhammet Çelebi Durmaz(20) ve Sinem Dereli(15)'yi kurtardılar. Üç genç olay yerine gelen 112 Acil ekibi tarafından hastaneye sevk edilirken diğer 3 kişiyi bulmak için çalışma başlatıldı. Melih Yürüdü(17), Yusuf Sala Ünsal(15) ve Sercan Dereli(17)'de bir süre sonra denizde baygın halde bulundu. Üç genç 112 ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sercan Dereli hastanede yaşamını yitirirken Melih Yürüdü ile Yusuf Safa Ünsal yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Dalgalara Kapılan 6 Arkadaştan Biri Öldü 5'i Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement