Başkan Çağlayan, Dernek Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağlayan, Dernek Açılışına Katıldı

Başkan Çağlayan, Dernek Açılışına Katıldı

Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli İli ve İlçeleri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışına katıldı.

08.03.2013 10:12

Yayla Mahallesi'nde hizmete giren derneğin açılışında, Roman vatandaşların birlik ve beraberliklerine dikkat çeken Başkan Çağlayan, derneğin açılışının oldukça önemli olduğunu belirtti.

Başkan Çağlayan konuşmasında "Yayla Mahallesi Küme Evlerde Kırklareli İli ve İlçeleri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışında bulunmaktan mutluyum. Roman vatandaşlarımızın sorunlarını her fırsatta dinlemeye çalışıyoruz. Fakat bundan sonrada sizlerin sorunlarınızı Dernek Başkanınız Mehmet Demir bizlere bizzat iletecektir. Bu bağlamda böyle bir derneğin faydalı olacağı düşüncesindeyim. Yönetici ve üyelerine başarılar diliyorum."dedi.

Konuşmalarını yapan Vali Mustafa Yaman ve Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, derneğin kurulmasının anlamlı olduğunu belirttiler. Dernek Başkanı Mehmet Demir ise konuşmasında Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve Vali Mustafa Yaman'a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Roman vatandaşlar açılıştan sonra ise oyun havaları oynayarak eğlendiler.

Açılışa Vali Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, CHP İl Başkanı Vecdi Gündoğdu ve CHP İlçe Başkanı Şahabettin Vardar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağlayan, Dernek Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement