Başkan Can: "Tarsusumuza Hizmet Etmek Hepimizin Borcudur" - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Can: "Tarsusumuza Hizmet Etmek Hepimizin Borcudur"

Başkan Can: "Tarsusumuza Hizmet Etmek Hepimizin Borcudur"

Mersin’in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, taşeron (hizmet alımı) işçileriyle yaptığı toplantıda Tarsus’a hizmet boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

20.07.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, taşeron (hizmet alımı) işçileriyle yaptığı toplantıda Tarsus'a hizmet boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Belediye Meclis Salonunda taşeron işçilerle bir araya gelen Başkan Can, "En son yaptığımız ihale ile bütün yevmiyecileri taşeron firma adı altında Tarsus Belediyesinin birer personeli oldunuz. Daha önce temizlik ve parkta çalışan arkadaşlarım bilir yevmiyeci 60-70 kişi ile başladık, belli bir sayıya geldi ve biz sizlerin çalışma şeklinden memnun olduğumuz için yevmiyeci statüsünden hepinizi tanımadan ve hiçbirinizi de mağdur etmeden Tarsus Belediyesinin taşeron firmasına aldık. Maaşlarınıza asgari ücret artı yüzde 10 zam yaptık" dedi.

Çalışma performanslarının artmasını isteyen Başkan Can, şöyle devam etti:

"Tarsus Belediyesi taşeron firmaya girdiğiniz için burada iş kapasitemizi düşürücü hareketler olmayacak. Kurumsal Tarsus Belediyemize yakışır bir personel anlayışıyla herkes ekmeğine sahip çıksın diyorum. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızın, hiçbir mesai arkadaşımızın ekmeğiyle oynamak gibi bir düşüncemiz olmadı olmazda. Tabi ki Tarsus Belediyesinin personeli oldunuz diye rehavetten iş performansınızın düşmesini istemeyiz. Burada herkes çalıştığı işte başarılı olsun. İşine sahip çıksın. Bizim sizden isteğimiz bu. Bunun haricinde bir isteğimiz olmaz. Hepiniz artık Tarsus Belediyesinde bir Kurumsal personelsiniz. İnşallah Hükümetten Taşeron işçilere bir kadro gelme ihtimali olursa sizlerde bu imkandan faydalanırsınız. Ben hepinizin kadrolu olmasını canı gönülden isterim. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar hayırlı olsun. Altını çizerek söylüyorum yevmiyeci olarak nitelendirdiğimiz özellikle temizlik ve parktaki çalışanların hiçbirine bakmaksızın direk hepsini taşeron firmaya aldım. Kimin gözünün üstünde kaşı var demedim ve çoğunuzu da ben tanımıyorum alamadığımız halde hepinizi taşerona aldım bunu da bilmenizi isterim. Bunu bilerek te iş hacminizi arttırarak daha güzel hizmetler yapmanızı ümit ediyorum." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Can: 'Tarsusumuza Hizmet Etmek Hepimizin Borcudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement