Başkan Çolakbayrakdar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çolakbayrakdar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Çolakbayrakdar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu, Fen İşleri Müdürü Ümit Tokcan ve Yenişehir Mahalle Muhtarı Adem Mert ile birlikte Yenişehir Semt Pazarı’nda esnafı ziyaret etti.

13.07.2016 16:49

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu, Fen İşleri Müdürü Ümit Tokcan ve Yenişehir Mahalle Muhtarı Adem Mert ile birlikte Yenişehir Semt Pazarı'nda esnafı ziyaret etti.

Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, "Yapmış olduğumuz hizmetler neticesinde vatandaşlarımızın alacakları hizmetler ne derece daha kaliteli olursa olsun bizler buna uygun altyapıyı hazırlayıp bunları desteklemek zorundayız. Hizmet belediyeciliği dediğimiz zaman vatandaşımıza hizmet edebilmek için gerekli olan şartlar neyse bunları sağlamak zorundayız. Sizi memnun etmeyecek, vatandaşımızın memnun olmayacağı bir şeye zorlamayız, dayatmayız." dedi.

Hem tezgah açan esnafla hem de alışveriş yapan halkla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, aldığı olumlu görüşlerin kendilerini memnun ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Esnafımızın beklentisini karşılayarak halkımıza kaliteli hizmeti sunmak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de Kocasinan ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın çabasındayız."

Esnaf ile fırsat buldukça bir araya gelerek onların sorunlarını dinlediğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, " Pazaryeri'nde yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışmaları esnafın ve vatandaşın taleplerini göz önünde bulunduruyoruz, onların düşünceleri bizler için önemli. Daha modern ve güzel bir kentte yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Pazaryeri'mize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Pazaryeri'nin büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Bölgemizdeki tüm pazar yerlerini oluşturacağımız tip projeyle yeni haline kavuşturacağız. Pazar yerleriyle ilgili bundan sonra oluşturacağımız projede sizinle istişaremiz devam edecek, gerekirse bu projeyi sizlerin de görüşlerini alarak birlik, beraberlik içerisinde hakkı neyse onu yapacağız. Hayırlı bereketli kazançlar diliyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Başkan Çolakbayrakdar daha sonra pazarı dolaşarak esnafla sohbet edip alışveriş yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çolakbayrakdar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement