Başkan Ellibeş, İhsaniye MYO´nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ellibeş, İhsaniye MYO´nu Ziyaret Etti

Başkan Ellibeş, İhsaniye MYO´nu Ziyaret Etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ile birlikte Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük İhsaniye Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

28.10.2013 13:34  Güncelleme: 13:32

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ilebirlikte Gölcük'ün eğitimine ve gelişimine katkı sağlaması bakımından önemlibir yatırım olan Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük İhsaniye Meslek YüksekOkulunu ziyaret etti ve Okul Müdürü Abdülkadir Cengiz'dan bilgi aldı.

Gölcük Belediyesi olarak İhsaniye'de KOÜile işbirliği yapmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden Gölcük BelediyeBaşkan'ı Mehmet Ellibeş, Üniversitemiz Gölcük İhsaniye'ye gelecek kazandırıyor.Gölcük'ün Eğitim kalitesi artıyor bu yönde KOÜ'ye çok teşekkür ediyoruz dedi.

Okul Müdürü Abdülkadir Cengiz, Vehbi KoçVakfı Ford Otosan Gölcük İhsaniye Meslek Yüksek okulunda Pazarlama, Otomotivteknolojileri ve motorlu araçlar bölümünden oluşacak. Okula ilk etapta 35öğrenci kayıt yaptırırken Eğitim Öğretime 2 sınıfla başladı. Okulumuzda şuanMakine,Resim ve Konstrüksiyon teknolojileri bölümleri açıldı. Gelecek dönem200-250 öğrencinin kayıt yaptırmasını bekliyor ve Gelecek Eğitim Öğretimdöneminde Okulumuzda Otomotiv teknolojileri ve Pazarlama bölümlerini açacağız, dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ellibeş, İhsaniye MYO´nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement