Başkan Eşkinat Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 191. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Eşkinat Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 191. Yılını Kutladı

Başkan Eşkinat Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 191. Yılını Kutladı

191. yılı dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Bayram ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

06.09.2017 14:29

EŞKİNAT: "ÇOK ÖNEMLİ VE ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ"

Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette Zabıta teşkilatının 191. Yılı nedeniyle günlerini kutlayan Başkan Eşkinat; "Zabıta ekipleri belediyelerin halk ile en çok temas eden birimlerinin başında gelmektedir. Bir anlamda belediyelerin yüzleridir. İşinizin oldukça zor olduğunun farkındayız. Gerçekten çok önemli ve zor bir görev icra ediyorsunuz. Hepinize kolaylıklar diliyor, gününüzü kutluyorum." dedi.

KUTLAMALAR ÇELENK TÖRENİ İLE DEVAM ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Bayram ve Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal, Başkan Eşkinat'a teşekkür ederken kutlama ziyaretlerine diğer kurumlar ile devam etmek üzere belediyeden ayrıldı.

Kutlamalar Tekirdağ Valiliği önünde çelenk töreni ile devam ederken çelenklerin anıta sunulmasının ardından zabıta ekipleri valilik ve büyükşehir belediyesi ile ziyaretlerine devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Eşkinat Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 191. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement