Başkan Gönenç'ten Çevreci Okula Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Gönenç'ten Çevreci Okula Ziyaret

Başkan Gönenç\'ten Çevreci Okula Ziyaret

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyesi Çocuk Kulübü’nün “Atık Pil Toplama Kampanyası’nda birinci olan İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu’nu ziyaret etti.

18.12.2013 16:53

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Belediyesi Çocuk Kulübü'nün "Atık Pil Toplama Kampanyası'nda birinci olan İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu'nu ziyaret etti.

Ziyareti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tan ile birlikte gerçekleştiren Gönenç, İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu Müdürü Mahmut Çamer, öğretmenler ve Okul Aile Birliği temsilcileri ile sohbet etti.

Belediye Çocuk Kulübü'nün, Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile birlikte düzenlediği "Atık Pil Toplama Kampanyası'nda her okulda en çok pili toplayan öğrenciye bisiklet ödülü verilmişti.

İlçedeki tüm ilk ve ortaokullar arasında en çok pili toplayan İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu'na ise ödül olarak Bergama Belediyesi tarafından çevre-peyzaj düzenlemesi yapıldı.

Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'nin okula ödül olarak gönderdiği laboratuvar malzemesini de teslim eden GÖNENÇ, "Çevreye olan duyarlı davranışlarından dolayı öncelikle çocuklarımızı ve onları teşvik eden aileleri ile öğretmenlerini kutluyorum. Çevreyi koruma farkındalığı yaratmak ve bilinçli nesiller yetiştirmek adına yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğiz. İnanıyorum ki çocuklarımızın duyarlı adımları büyüklere de örnek olacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gönenç'ten Çevreci Okula Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement