Başkan Kocamaz, "Zaferin Adıdır 30 Ağustos" - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz, "Zaferin Adıdır 30 Ağustos"

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, büyük zaferi yaşatanları minnetle andıklarını söyledi.

26.08.2011 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bize o büyük zaferi kazandıran başta Milli önderimiz Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazileri rahmetle, minnetle, şükranla andıklarını belirten Başkan Kocamaz, o zor günlerden dersler çıkarmanın gerektiğini söyledi.

Başkan Kocamaz, "Asırlardır hür ve bağımsız yaşamaya alışmış bir millete takılmak istenen boyunduruğun, takılmak istenen esaret zincirinin atalarımız, dedelerimiz tarafından parçalanıp atıldığı tüm bölgelerden başlatılan kutsal mücadelenin, 26 Ağustosta başlayan son hamlesinin neticelendiği zaferin adıdır 30 Ağustos. Aziz Atatürk'ün önderliğinde başlatılan bir büyük mücadelenin doruğa tırmandığı günün adıdır 30 Ağustos. Ve 9 Eylülde denize dökülen düşmanın teslim bayrağını çektiği günün adıdır 30 Ağustos. Bunun için ne kadar övünsek ne kadar gururlansak azdır. Zira 20.ci yüzyıldaki haçlı seferlerinin amacına ulaşamayıp aziz vatan topraklarını terk etmeye mecbur bırakıldığı gündür 30 Ağustos. Bu zafer coşkusunun, birlik ve beraberlik duygusunun, barış ve kardeşlik ortamının Türk milleti üzerinden eksilmemesini diliyoruz. Vatanımız ve Aziz milletimiz üzerine oynanan oyunların boşa çıkması, vatana ihanet etmeye yeltenenlerin kazdıkları kuyuda boğulması ve ülkeyi seven herkesin uyanık olması düşüncesiyle, Aziz milletimizin ve saygıdeğer hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz, 'Zaferin Adıdır 30 Ağustos' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement