Başkan Öztürk'ten Şube Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Öztürk'ten Şube Ziyareti

Başkan Öztürk\'ten Şube Ziyareti

Bal-Göç'ün 6. Genel Başkanı Veli Öztürk ve yönetimi İznik Bal-Göç Şubesi Başkanı Serkan Acar ve yönetimine ziyarette bulundu.

05.09.2018 10:21  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bal-Göç Genel Merkezinde 10 Temmuz 2018 tarihinde toplanan Bal-Göç Yönetim Kurulu oybirliği ile yönetim kurulu başkanlığına Veli Öztürk'ü seçmişti.

Yönetimle istişare sonucu başkan seçilen Öztürk yaptığı konuşmada "Bizler Bal-Göç camiasına yıllardan beri değişik kademelerde görev aldık. Özellikle bu süreçte beni bu göreve layık gören Bal-Göç ailesine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bal-Göç Merkezimizin 9 şubesi bulunuyor. İznik'te bunlardan biridir. Çalışmalarınızı, etkinliklerinizi, birlikteliğinizi yakından takip ediyor ve zaman zaman katılarak destek veriyoruz. Genel Merkez olarak etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Bal-Göç Camiasını yeni hedeflere hazırlıyoruz. Bu güzel birlikteliğimizi önümüzdeki yerel seçimlerde de sürdürmeye devam edeceğiz. İstişare ile yapacağımız her adım bizlere güç katacaktır. İznik Şubemize de çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum diyen İznik BALGÖÇ Şubesi Başkanı Serkan Acar yaptığı açıklama da" Sayın Genel Başkanım öncelikle sizlere hayırlı olsun. Yıllarını bu kutlu dava için gönül vererek geçiren değerli ağabeyim Veli Öztürk'ü seçmeniz bizleri de sevindirmiştir. Bal-Göç ailesine de değer katmıştır. Önümüzdeki süreçleri istişarelerle iyi değerlendirmeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kimsenin tuzağına ve engellemelerine aldırış etmeden adımlarımızı atmalıyız. Çünkü gün birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür. Ülkemize dış mihraklar tarihte olduğu gibi bugünde saldırıyor. Saldırılara karşı tek vücut olursak başarılı oluruz. Bu camiamız içinde geçerlidir. Gelecek için hedefler koymalı, hedefe adım adım yürümeliyiz" dedi.

Ülkemizdeki yerel seçimlerle ilgili istişarelerin ardından İznik BALGÖÇ Şubesi Başkanı Serkan Acar, Bal-Göç'ün 6. Genel Başkanı Veli Öztürk'e çini tabak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Öztürk'ten Şube Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement