Başkan Saygılı: "Dürüst ve Şeffaf Belediyecilik İçin Çalışmalara Devam" - Son Dakika
Politika

Başkan Saygılı: "Dürüst ve Şeffaf Belediyecilik İçin Çalışmalara Devam"

Başkan Saygılı: "Dürüst ve Şeffaf Belediyecilik İçin Çalışmalara Devam"

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Barbaros Hayrettin, Turgut Reis ve Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

05.12.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Barbaros Hayrettin, Turgut Reis ve Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Saygılı, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşların desteğini talep eden Saygılı, Kırıkkale'de var olan dürüst ve şeffaf belediyeciliğin devamı için halkın yeniden desteğine talip olduğunu ifade etti. Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, kendisinin de esnaflıktan geldiğini belirten Başkan Saygılı, "Ben de esnaflıktan geldiğim için, var olan kaynakları ve elde bulunan parayı planlı bir şekilde kullanmanın ne denli önemli olduğunu çok iyi bilirim. Geride kalan zaman zarfında belediyecilik anlamında hizmetlerimizin hiçbirinde aksaklık yaşamadık. Hem halkımızın öncelikli ihtiyaçlarına çare bulduk hem de elimizdeki kaynakları planlı bir şekilde kullanma gayretinde olduk. Bu aşamada ortaya koyduğumuz dürüst ve şeffaf belediyecilik idaresi en büyük referansımız oldu. Hizmetlerimizin devamı için yeniden halkımızın desteklerine talibiz. Biz geride kalan süre içinde hep halkımızın arasında olduk. Önümüzde ki zaman diliminde de hep halkımızla kol kola olacağız" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Saygılı: 'Dürüst ve Şeffaf Belediyecilik İçin Çalışmalara Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement