Batman Çayı'nda Kaybolan Iki Gençten Birinin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Batman Çayı'nda Kaybolan Iki Gençten Birinin Cesedi Bulundu

Batman'da balık avlamak için Batman Çayı'na giden ve akıntıyı kapılarak kaybolan 2 gençten birinin cansız bedeni, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından bulundu.

19.07.2017 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da balık avlamak için Batman Çayı'na giden ve akıntıyı kapılarak kaybolan 2 gençten birinin cansız bedeni, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından bulundu. Neherde kayıp Serkan Kuru'yu arama çalışmaları sürüyor. Batman-Diyarbakır yolu köprüsü altından geçen Batman Çayı'na dün balık avlamak için giden Ercan Eripek (15), Serkan Kurun (17) ve Emrullah Eripek (16) isimli 3 kuzen, bir süre çayda balık avladıktan sonra serinlemek için suya girdiği ve akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan kuzenlerden Emrullah Eripek, sudan çıkmayı başarırken, Ercan Eripek ve Serkan Kurun ise Batman Çayı'nda kayboldu. Boğulmaktan son anda kurtulan Emrullah Eripek'in haber verdiği çevredekilerin olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Profesyonel kurtarma ekipleri olmayınca nehirde kaybolan iki kuzeni yerel yüzücülerin oluşturduğu bir grup tarafından arama çalışmaları başlattıldı.

Olay bölgesine giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçların çalışması sonucu bugün sabah saatlerinde Ercan Eripek'in cesedi bulundu. Suda kaybolan Serkan Kurun'un bulunması için Diyarbakır'dan giden 5 kişilik dalgıç ekibinin çalışması sürüyor.

Batman Çayı\'nda Kaybolan Iki Gençten Birinin Cesedi Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Çayı'nda Kaybolan Iki Gençten Birinin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement