Batman'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Batman'daki Silahlı Kavga

Batman\'daki Silahlı Kavga

Arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 2 kişi toprağa verildi Olaya karışan bir kişinin gözaltına alındı, 8 kişi aranıyor.

19.08.2013 00:18  Güncelleme: 04:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 2 kişi toprağa verildi.

Kent merkezinde aynı aileye mensup kişiler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan  silahlı kavgada hayatını kaybeden Şemşettin ve Mecit Gündem'in cenazeleri, otopsileri yapılan Bölge Devlet Hastanesinden aileleri tarafından alındı.

Cenazeler, geniş güvenlik önlemleri altında merkeze bağlı Aydınkonak köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Öte yandan olayla ilgili olarak başka illerde görev yapan bir polis memurunun gözaltına alındığı, 8 kişinin de arandığı öğrenildi.

Silahlı kavgada yaralanan ve kentteki hastanelere kaldırılan 20 kişiden 4'ünün ayakta tedavilerinin yapılarak taburcu edildiği, 16'sının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Olay

Batman kent merkezinde saat 14.30 sularında bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 20 kişi de yaralanmıştı. Yaralananlar arasında başka ilde görevli 2 polis memuru da bulunuyordu. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'daki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement