Bayramda Tablet Alana 5 Hediye - Son Dakika
Teknoloji

Bayramda Tablet Alana 5 Hediye

Bayramda Tablet Alana 5 Hediye

Sık sık yolunu kaybedenlerin tercihi olan Mobee Nett 10" GPS, bayramda özel hediyeleri ile birlikte sunuluyor.

24.08.2011 20:25

GPS anteni, araç askı aparatı, araç şarj cihazı, kulaklık ve ekran temizleme mendili kullanımı daha da keyifli hale getiriyor.

Mobee tarafından geliştirilen, sahip olduğu özellikleri ve 10 inçlik dokunmatik ekranıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Mobee Nett 10", KDV dahil 399 TL'lik fiyatıyla da cezbediyor. Ayrıca, Mobee kullanıcılarına bir de bayram sürprizi yapıyor ve tableti 5 özel hediye; GPS anteni, araç askı aparatı, araç şarj cihazı, kulaklık ve ekran temizleme mendili ile birlikte sunuyor. Mobee Nett 10" tableti bayram ziyaretlerine ya da tatile giderken yanınızda götürebilir, nerede olursanız olun yolunuzu kolaylıkla bulabilirsiniz. İsterseniz dosyalarınız üzerinde çalışabilir, internette gezinebilir, video, müzik dinleyebilirsiniz… 4,5 saatlik kullanım süresiyle tüm fonksiyonların rahatlıkla kullanılabildiği cihazda e-postalarınızı takip edip oyun oynayabilir, video izleyip internetten banka işlemlerinizi yapabilir, gazete ve e-kitap okuyup aile resimlerini düzenleyebilirsiniz. Kısacası dilediğiniz her şeyi Mobee Nett 10" GPS ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Andorid 2.2 işletim sistemine sahip Mobee Nett 10", flash desteğinin yanında, 1 GHz hızı, navigasyon özelliği, HDMI çıkışı ve geniş ekranı ile öne çıkıyor. Cihaz, 512 MB DDR RAM'e ve dosya, resim ile diğer tüm belgelerin rahatlıkla kaydedilebileceği 4 GB dahili depolama alanına sahip bulunuyor. 1 GHz işlemci kullanan Mobee Nett 10", 1024 x 576 çözünürlüğündeki, rezistif dokunmatik ekranıyla kullanım kolaylığı sağlıyor.

Sık sık yolunu kaybedenlerin eğlenceli tercihi

Yeni tabletin kullanıcıları en çok mutlu edecek yanı ise, nerede olursa olsun yön bulmada yardımcı olacak GPS özelliği. Yolunu sıkça kaybedenlerin eğlenceli tercihi Mobee Nett 10" GPS, içerisine yükleyebileceğiniz çeşitli navigasyon uygulamaları ve haritalarla size yol gösterecek. Böylece bayram tatilinde hiç bilmediğiniz yerleri de hiç zorlanmadan bulabileceksiniz. Beraberinde gelen araç askı aparatı ile aracınızda taşıyabilir, araç şarj cihazı ile aracınızda Mobee Nett'inizi şarj edebilirsiniz.

Mobee Nett 10" GPS, 1 GHz hızıyla mükemmel oyun ve video performansı sunuyor. HDMI çıkışı ile indirdiğiniz video ve filmleri televizyon ekranına, videolarınızı da projektöre aktarabilirsiniz.

Mobee Nett Tablet'i benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması (Speed Forge 3D, Angry Birds, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Mobee Nett 10" GPS tabletinize hayatınıza renk katacak birçok uygulama da indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için İBB trafik uygulaması, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar yükleyebilirsiniz. Android 2.2 için 50.000'den fazla eğlenceli uygulama sizi bekliyor!

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Bayramda Tablet Alana 5 Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement