Alacak verecek meselesinden önce evleri kurşunlandı! Mahkeme dönüşü adamı kurşunladılar - Son Dakika
Güncel

Alacak verecek meselesinden önce evleri kurşunlandı! Mahkeme dönüşü adamı kurşunladılar

Bayrampaşa'da, 5 ay önce evlerinin kurşunlanmasıyla ilgili görülen duruşma çıkışı geldiği binalarının önünde silahlı saldırıya uğrayan Sofıan Melala yaralandı. Eşi Halima Nanaouı Melala, gözyaşı dökerek, sürekli tehditler aldıklarını söyledi.

07.01.2023 10:16  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 18.30 sıralarında Altıntepsi Mahallesi'ndeki bir sokakta meydana gelen olayda, 5 ay önce alacak verecek meselesinden Sofıan Melala ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası Melala'nın evi kurşunlandı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kurşunlama sonrası Melala, saldırganlardan şikayetçi oldu.

ADAM KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Melala, kurşunlama olayına ilişkin dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen davanın duruşması sonrası evine doğru gitti. Evlerinin bulunduğu sokağa gelen Melala, binanın girişinde silahlı saldırıya uğradı. Bacağı ve kalçasına mermiler isabet eden Melala, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Melala ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Alacak verecek meselesinden tartıştılar! Mahkeme dönüşü kurşun yağdırdılar

"HER GÜN TEHDİT VARDI"

Saldırı sonrası konuşan Sofıan Melala'nın eşi Halima Nanaouı Melala, gözyaşı dökerek, "Bunlar mafya kim olduklarını bilmiyorum ama tehdit vardı. Her gün tehdit var. Bugün mahkeme vardı, çıktı vurdular" dedi.

Alacak verecek meselesinden tartıştılar! Mahkeme dönüşü kurşun yağdırdılar
Alacak verecek meselesinden önce evleri kurşunlandı! Mahkeme dönüşü adamı kurşunladılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alacak verecek meselesinden önce evleri kurşunlandı! Mahkeme dönüşü adamı kurşunladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement