Bayrampaşaspor'da Futbolcular Alacaklarını Geri Verdi - Son Dakika
Spor

Bayrampaşaspor'da Futbolcular Alacaklarını Geri Verdi

Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bayrampaşaspor’da eski futbolcular Barış Çetin ve Hayrullah Akyel, kulüpten aldıkları ücretin bir kısmını geri verdi.

19.07.2016 18:46

Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Bayrampaşaspor'da eski futbolcular Barış Çetin ve Hayrullah Akyel, kulüpten aldıkları ücretin bir kısmını geri verdi.

Barış Çetin ve Hayrullah Akyel, eski yönetimin alacaklarını vermediği için başvurdukları Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen paranın bir kısmını Bayrampaşaspor'a iade etti.

İki futbolcu da TFF Hukuk Kurulu ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun aldığı karar gereği kanunen kendilerine ödenen paradan 50'şer bin lirayı fazla olduğu gerekçesiyle Bayrampaşaspor'a iade etti.

Futbolcular hakları olan parayı aldıklarını, fazla olan kısmı almanın da kulübe ihanet olacağını düşündüklerini belirterek, geri verdiklerini söyledi.

Bayrampaşaspor Başkanı Yalçın Sırakaya ise, "Barış ve Hayrullah ahlaklı bir sporcu olmanın en güzel örneğini sergilemişlerdir" diyerek futbolculara teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayrampaşaspor'da Futbolcular Alacaklarını Geri Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement