Bebeğin Babası Ashton Mı? - Son Dakika
Magazin

Bebeğin Babası Ashton Mı?

Bebeğin Babası Ashton Mı?

January Jones'un babasını açıklamadığı bebeğinin Ashton Kutcher'dan olduğu iddia ediliyor. İki yıldız, 1990'lı yılların sonunda ilişki yaşamıştı!.

30.11.2011 07:33

Hollywood'un en ünlü isimlerinden biri olan January Jones, geçtiğimiz yıl hamile olduğunu açıkladığında resmen yer yerinden oynamıştı. Ünlü oyuncunun, Ocak'ta dünyaya gelen oğlu Xander'ın babasının kimliği üzerin sayısız iddia ortaya atılmıştı. Jones'un bilinen bir ilişkisi olmaması nedeniyle aylarca Amerikan basını Jones'un bebeğinin babasının kim olabileceği üzerine haberler yayınladı. Şimdi Ocak ayında dünyaya gelen Xander'ın babasının Ashton Kutcher olabileceği iddia ediliyor.

JANUARY, ASHTON'A AŞIKTI

Life and Style dergisi, Demi Moore'u aldattığı için boşanma arifesinde olan Kutcher'ın, üç yıl boyunca Jones ile ilişki yaşadığını hatırlatıp şu yorumu yaptı: "January'nin, bebeğinin babasını açıklamaması için tek mantıklı neden, yakınlaştığı erkeğin evli olması olabilir! Güzel oyuncu, Ashton Kutcher'a olan yoğun hislerini ve onu unutamadığını sayısız röportajda dile getirmişti"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bebeğin Babası Ashton Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement