Bedrettin Dalan Yakalama Karanının Kaldırılması İle İlgili Konuştu - Son Dakika
Güncel

Bedrettin Dalan Yakalama Karanının Kaldırılması İle İlgili Konuştu

Bedrettin Dalan Yakalama Karanının Kaldırılması İle İlgili Konuştu

Bedrettin Dalan avukatı aracılığıyla yakalama kararının kaldırılması ile ilgili yaptığı açıklamada "Haklılığımız anlaşıldı" dedi.

18.02.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedrettin Dalan avukatı Celal Ülgen aracılığıyla yakalama kararının kaldırılması ile ilgili "Haklılığımız anlaşıldı" açıklamasını yaptı.

"İLK HABERİ AİLESİNDEN BİRİSİ VERDİ"

Dalan'ın avukatı Celal Ülgen, yaptığı açıklamada, Dalan'a ilk haberi ailesinden birisinin verdiğini söyledi. Av. Ülgen "Bu tür durumlar ben hep bunu tercih ederim. İyi haberi ailesinden birinin vermesini sağlarım. Daha sonra ben aradım. Sayın Başkan bana "Haklılığımız anlaşıldı. Çok çok geç kalınmış bir karar oldu" dedi. Av. Ülgen, Dalan'ın dönüşe ilişkin detayları ise kısa bir süre sonra açıklayabileceklerini söyledi.

5 YILI AŞKIN BİR SÜREDEN BERİ YURTDIŞINDAYDI

Dalan ile ilgili yakalama kararını İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aldığı öğrenildi. Ergenekon davasının esas mahkemesi olan 6. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz hafta, savcılığın 'yakalama kararı kaldırılsın' talebini reddetmişti. Yeditepe Üniversitesi'nin de bağlı bulunduğu İSTEK Vakfı'nın kurucusu Dalan 5 yılı aşkın bir süreden beri yurtdışında bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bedrettin Dalan Yakalama Karanının Kaldırılması İle İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement