"Şimdi Para Yok, Sonra Gelin" Diyen Dükkan Sahibini Dinleyen Soyguncular, Gözaltına Alındı - Son Dakika
Dünya
BBC

"Şimdi Para Yok, Sonra Gelin" Diyen Dükkan Sahibini Dinleyen Soyguncular, Gözaltına Alındı

Belçika'nın Charleroi kentinde, bir elektronik sigara dükkanını sabah saatlerinde soymaya çalışan altı soyguncu, "Akşama doğru daha çok para olunca gelin" diyen dükkan sahibinin sözünü dinleyince, yakalanarak gözaltına alındılar.

24.10.2018 11:34  Güncelleme: 11:38

Belçika'da bir elektronik sigara dükkanını sabah saatlerinde soymaya çalışan altı soyguncu, "Akşama doğru daha çok para olunca gelin" diyen dükkan sahibinin sözünü dinleyince, akşam polis tarafından gözaltına alındılar.

Dükkkanın Didier adlı sahibi kentin dış mahallelerinden birindeki dükkanına giren altı soyguncuya "Şimdi pek para yok. Günün sonunda gelin de size daha çok para verebileyim." dedi.

"KOMEDİ GİBİYDİ"

Ancak sonunda soyguncuların gözaltına alınmasını sağladı.

BBC'ye konuşan Didier "Komedi gibiydi. Şimdi Belçika'nın en kötü soyguncuları diyorlar onlara" dedi.

Didier soyguncular ilk geldiğinde 14 dakika kaldıklarını ve bu süre boyunca soyguncularla dost olmaya çalıştığını anlattı.

Didier "Biraz itiş kakış oldu. Ama hiçbir şey vermedim. Geri gelirseniz kasada iki üç bin euro olur dedim." diye konuştu.

AKŞAM, DÜKKANI SOYMAK İÇİN GERİ DÖNDÜLER

Soyguncular Didier'in blöfünü gördü ve dükkandan ayrıldı.

Didier polisi aradığında geri döneceklerini hiç beklemediğini söyledi. Ancak soyguncular kapanıştan bir saat önce, 17: 30'da geri döndüler. Didier kapıda soygunculardan biri olduğunu ve kendisine dükkanın hala kapanmadığını söylediğini anlattı.

Soyguncular bir saat sonra geri döndüklerinde bu kez polis kapıda hazır bekliyordu. Biri 18 yaşından küçük olan altı soyguncu gözaltına alındı.

"Şimdi Para Yok, Sonra Gelin" Diyen Dükkan Sahibini Dinleyen Soyguncular, Gözaltına Alındı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya 'Şimdi Para Yok, Sonra Gelin' Diyen Dükkan Sahibini Dinleyen Soyguncular, Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Umut taciri: Zalım tükkan sahıbı. Bebelere oyun etmiş 9 1 Yanıtla
  • django : seneye gelin arsayı satcam ozaman daha çok param olur:) 6 1 Yanıtla
  • SAĞ SALİM: belcıkadakı adalet de bizdeki gibiyse 1 kac gune ıcerden cıkarlar sonra hesabı tahsıl etmeye gelırler elbet demedı demeyın 5 2 Yanıtla
  • .: Allah zalimlerin şerrinden korusun 4 2 Yanıtla
  • yok o oyle degildi: sabah olacak 3 0 Yanıtla
  • Heheh: Saftirik kırsızlar 1 0 Yanıtla
BBC

Advertisement