Belçikalı Eden Hazard: Belki de Farklı Şeyler Keşfetmenin Zamanı Gelmiştir - Son Dakika
Spor

Belçikalı Eden Hazard: Belki de Farklı Şeyler Keşfetmenin Zamanı Gelmiştir

Belçika'nın yıldız futbolcusu Eden Hazard, İngiltere'yi 2-0 yendikleri Dünya Kupası 3.'lük maçı sonrası, "Eğer Chelsea gitmemi isterse, tercih edeceğim yeri biliyorsunuz" dedi.

14.07.2018 22:28

2018 FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçında İngiltere'yi 2-0 mağlup eden Belçika'da yıldız oyuncu Eden Hazard maç sonrası transfer itirafında bulundu.

Chelsea'nin 27 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu, maç sonrası yaptığı açıklamada Real Madrid transferi konusunda sinyaller verdi.

"TERCİH EDECEĞİM YERİ BİLİYORSUNUZ"

Sürpriz bir şekilde geleceği hakkında konuşan Hazard konuyla ilgili "Chelsea'de geçirdiğim 6 muhteşem yılın ardından belki de farklı şeyler keşfetmenin zamanı gelmiştir. Gidecek miyim kalacak mıyım, bunun kararını verebilirim ancak son noktayı Chelsea koyacak. Eğer gitmemi isterlerse, tercih edeceğim yeri biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'yu Juventus'a satan Real Madrid için bir süredir adı geçen isimler arasında Eden Hazard da yer alıyor. Hazard dışında Real'in gündeminde Neymar, Mbappe, Kane de yer alıyor.

Belçikalı Eden Hazard: Belki de Farklı Şeyler Keşfetmenin Zamanı Gelmiştir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Belçikalı Eden Hazard: Belki de Farklı Şeyler Keşfetmenin Zamanı Gelmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ahmet: Ingbank hesaba bloke koyup neden konulduğunu soyleyemiyor duyun 2 5 Yanıtla
  • ?: Real Madrid neymar ve mbappe yi unutsun ikisi de 250 milyon euro altinda bi yere gitmez psg de birakmaz. Kane gelecek olursak adam forvet ronaldo sol acik kane orayi doldurmamaz ki hazard gelse bile ronaldo etkisi yaratamaz idare eder ancak real ronaldo yu fena arayacak gibi duruyor. 5 0 Yanıtla

Advertisement